Om jag hinner ..

.. så kommer bilder på lägenheten idag :)

1 advent.

usch, inte så kul att vakna av att vara orolig. Men killarna åkte till Tyskland igår och jag har inte hört något ännu så nu är jag nästan ett nervvrak -.-

Vaknade för en stund sen, hade gärna sovit längre men Zimba väckte mej så det va ju bara att gå upp. Tänkte att jag skulle sätta igång med julstädning så jag kan jul pynta sen. Då har jag ju annat att tänka på.. Men är inte sååå super sugen på det just nu.

Igår va det tjejkväll/sexparty hos Malin. Sexparty innebär att en försäljare kommer och visa upp massa saker så får man beställa om man vill. Dock köpte jag inget. Men det va riktigt kul igår och maten va underbar! Det va massa plock mat :) Efter att försäljaren hade åkt och vi hade ätit upp satt vi och sjöng singstar i 4 timmar! hahah trodde aldrig jag skulle göra något sånt, hatar det! men iofs blev jag tvingad i början men det va bara bra för sen kom man igång ;) Mitt lag vann typ en gång hahah , och det berodde nog på mig och min vackra röst ^^

Ja som sagt ska det städas idag och julpyntas. sen ska jag nog ut på julmarknaden ikväll :)

På tisdag drar jag till ge kås med Malin , ska handla julklappar. Sånt är skit kul MEN det som är mindre kul är att jag har fått fett med räkningar denna månaden -.- men så är det när man har en pojkvän som fyller 20 och så har jag ju gått med i a-kassan! Blev lite högre räkning denna gången för jag fick två månader på en gång, as bra! Kan rekommendera alfa kassan till er som inte har "säkra" jobb, det är en oberoende a-kassa, det betyder att du kan ha vilket jobb som helst i den a-kassan , så byter du jobb behöver du inte byta a-kassa. Bra va :)

Nehe nu börjar detta bli långt så får väl avsluta här !

Ha en bra första advent :))

PUSS:*

:)))

TJEJKVÄLL :D

<3


En andra chans <3

har tänkt uppdatera flera gånger men gett upp när jag inte har kunnat ladda upp bilder. kan fortfarande inte det.. fatta inte vad som är felet :S

Idag ska jag jobba förmiddag, sen hem och städa! efter städningen ska jag fixa mej för ikväll ska jag hem till Jessica :) så jag tar bussen runt nio :) Och så längtar jag tills imon som fan :) då ska det förhoppningsvis julpyntas i lägenheten och senare på kvällen ska jag på tjejkväll hos Malin :)))

Ser fram emot på tisdag för då drar jag och Malin till ge-kås och på onsdag fyller Robban 20 :D och sen ska jag på julbord senare den kvällen :D

Ha en super helg !

PUSS:*





vi tror på våran kärlek <3



Myyyyyyyyyyyyyys!

Ligger i sängen och bara myser. Tänt massa ljus för att få upp värmen. och givetvis har jag min trogna chips påse jämte mig ^^ och julmust :)

ska kolla färdigt på Brooke knows best och sen slänga på sex and the city the movie.

Jag läääääängtar tills senare ikväll! :)))))


Onsdag.

usch vad dagarna går snabbt men jag ska inte klaga, det är ju snart helg :)

Gick upp lite tidigare idag för jag va tvungen att hinna skotta innan jobbet, så himla fint ute nu :)) I helgen ska jag nog julpynta lite inför 1:a advent ! Kommer bli såå mysigt!

På fredag kommer jag få se Jessicas lägenhet :) hon flyttade för ba nån vecka sen, det blir nog att jag stannar över natten. Ska bli skönt att få träffa henne igen , känns som en evighet sen vi gjorde något :O

Nu ska jag slänga på mig lite kläder :)

ha en bra dag!

Just det!

Tatueringen gjorde inte ont eller dom typ 3 första bokstäverna känndes men sen va det helt lungt! den mildaste tatueringen jag ha gjort hitills ! Bild kommer när jag orkar ;P

PUSS:*

Det jobbigaste är att det inte är bara två som är ledsna. Jag hatar att se människor jag älskar gråta :'(


Wooohooo!

Imon ska jag tatuera mig :DD Det blir den texten jag skrev nedan. Kul att det händer något roligt i mitt liv .. hahah ne fy fan va emo jag är. Men om jag ska klara av detta måste jag ha saker att se fram emot så är det bara. och så längtar jag till på lördag för då är det tjejernas kväll :D Måste planera lite mer saker att se fram emot för om det står tomt i kalendern så vet jag inte vad jag gör..

haha berättade till mamma innan att jag ska tatuera mig. Hon bara tittade på mig och frågade: det är inte din sista va?

Och det är det inte på långa vägar ;D

Nu är jag en aning glad iaf, hoppas det håller i sig resten av kvällen !!


...

Treat your girl right, or another guy will..

Tatuering!

Jag ska tatuera in texten: Never lose faith, even when all hope is lost på handleden.

Någon som vet en bra och inte så dyr tatuerare i närheten?! Kommentera!

Ska försöka göra den så fort jag har fått min lön!

 

 

 

Can´t stop thinking about you..


Game over.

.

:)

God morgon :)

Lr jag har varit vaken sen fyra typ haha. Robin väckte mej på något sätt och så blev det att vi låg och snackade så jag inte kunde somna om :P Men det gör inget, jobbar ba 4,5 timme idag :)

Efter jobbet ska mamma och sis komma hit på våfflor och kaffe :) måste ju fira att mitt kök är klart ;D haha.

Har väl inte så mkt mer att skriva egentligen .. Mer än att jag längtar till på lördag för då ska jag, Robin och hans släktingar åka och bowla :)) Fett längesen jag gjorde det så det lär ju inte gå överhuvudtaget hahah


PUSSSSSSSS :*


Måndag igen.

Min helg har varit super (Y)

Fredag: Jobbade 08.30-13.00 och efter det jobbade jag en stund för ISS. När jag kom hem hade Robin och hans bror börjat lägga golvet i köket :) Vårat kök är såååååååå fint!! Nu kan man säga att det är klart ;) för det är bara sånadär små saker kvar. Fick upp våran taklampa i köket med och barbordet. Sen slängde vi upp en hylla i vårat sovrum :) Senare på eftermiddagen kom Robins syster upp , visade henne köket och garderoben :) Sen satt vi och tjötade en stund. På kvällen va jag med Moa och Catrin, sen träffade jag Sandra en stund med :) Det blev att jag sov över hos Moa , hon ville inte sova själv ^^

Lördag: Kom hem ganska tidigt för Moa skulle åka till Halmstad. Gjorde väl inte så mkt under dagen, städade och tvättade tvätt :) På kvällen åkte jag och Robin hem till Mikael och Mats. Vi åt hembakad pizza, drack vin och spelade sällskaps spel. Fy fan va kul jag hade !! Så mkt har jag inte skrattat på evigheter! Tack för en super duper rolig lördag! :D Det blev att jag och Robin stannade över natten med :)

Söndag: Jag åkte till mamma och Pauliina och satt där ett bra tag. Robin va på fars dag fika och så köpte han en bil igår ;P  och så här ser den ut:


Snygg va? ;)





Idag blir det bara att hålla på och fixa här hemma och sen dra och jobba vid 17.00 :)

Äntligen fredag!

Shit vad dom här veckorna har gått fort :O Det värsta är att då lär ju helgen gå fort med och det vill inte jag! Jag vill hinna med så mkt! Jag vill fixa klart allt i lägenheten, ha kul med kompisar och jag vill bara sooooooova. Men på söndag ska jag sova ut iaf, jag behöver det. Jag jobbar nämligen 12 dagar på raken och sen är jag ledig 2 dagar och sen börja det om igen. Och visst att jag bara jobbar 4 timmar om dagen men det är ändå jobbigt att inte ha ledigt under helgerna! Men men. Idag efter jobbet ska jag hjälpa Iss :) så får se när jag är hemma!

Jag längtar tills lönen kommer för då ska jag handla julklappar :) Lika bra att fixa det tidigt i år så slipper man stressa över det. Har annat att stressa över :P

Idag ska jag även kolla om dom har bestämt hur jag ska jobba på julafton eller om jag ens ska det överhuvudtaget? Men det tror jag. Hoppas bara det blir en bra tid så jag hinner träffa min egen familj och sen åka vidare till Robin och hans släkt. Usch, blir en stressig jul.. Jaja, jag får ju ganska soft OB iaf :) Någon mer än jag som ska jobba på Julafton eller Nyårsafton?

Nehe , nu ska jag fixa mig till jobbet :)

TREVLIG HELG!



Jag ljuger om jag säger att jag inte saknar skolan.

Jag är fan Happy :D

hahaha, helt glad :) Ne men igår fick jag reda på att jag ska jobba extra för Iss ett tag och det är så jävla nice för dom pengarna ska gå till körkortet :D hoppas verkligen att jag har det till nästa sommar :) Men det ska gå ;D Det finns fan bara en anledning till att jag vill ha körkort och det är för jobbet skull. Gå ju knappt få ett hyfsat bra jobb utan körkort. Jag hade helt seriöst klarat mej utan annars :) Liksom jag är inte den tjej som vill sitta bakom ratten xD tycker det är lite läskigt..

VAD HÄNDER I HELGEN ?! Under dagarna ska jag och Robin hålla på i lägenheten för fullt! men vill ju passa på att göra något på kvällarna :)


En trött Marre!

Förlåt för min dåliga och tråkiga uppdatering. Men det händer inte så mkt i mitt liv just nu mer än att jag jobbar! Denna helgen som kommer ska bli en lugn helg och så ska vi lägga mkt energi på lägenheten! Mitt mål med lägenheten är att den ska vara helt klar när soffan kommer :) Alltså i början av december :)

Detta är soffan vi väntar på från Mio:



Kommer bli så snygg i vårat vardagsrum :D

Nu har jag inget mer att skriva ,tyvärr. Ska fixa mej snart och sen blir det jobbet !

PUSS:*

Jag ser det snöar, jag ser det snöar!

Fy fan va kallt det är. Det värsta är att jag tror våra element gick sönder igår för alla är skit kalla, perfekt nu när det kom snö inatt! :( Skit mysigt med snö men jag tror jag fick nog av förra vintern, vi fick snö för två år i rad då.







Det får jättegärna se ut så här i december men inte nu. Det känns för tidigt haha.

You're simply the best!

You're simply the best
Better than all the rest
Better than anyone
Anyone I ever met
<3







































Saknad.

Kom och tänka på Röllie, shit vad jag saknar henne. hatar folk som säger "det är bara en katt". Nej det är inte bara en katt! Det va min bebis, min bästa vän och en familjemedlem. Mina närmsta kompisar vet vad jag menar, hon va speciell. Jag vill ha dig tillbaka!!! :'( Fan...



Finns ingen finare kisse än dig.









Usch vad jag saknar balen och studenten ! det är nog det bästa jag har gjort i hela mitt liv, än så länge iaf :)









Bästa dagen i mitt liv, fy fan va kul vi hade :D










FREDAG :D

Idag blir det en massa jobb som vanligt. Sen på kvällen ska jag och Älskling på bio här i Gvd ^^ Ska titta på saw 3D :DDD

Imon blirre dubbel jobb igen och sen på kvällen blir det Halloween fest.

Fan va stressad jag är nu. Nu ska jag hoppa in i duschen :)

TREVLIGT HELG!


Jag orkar inte.

Jag orkade knappt gå upp idag, är fruktansvärt trött :( Vill bara ligga kvar i mörkret jämte Robban.

Idag jobbar jag 08.30-13.00 sen vet jag inte om jag ska jobba för ISS idag. Sandra visste inte riktigt. Men så fort jag har slutat ska jag hem och sova en timme eller två. Jag vet att det inte är bra men ska jag orka jobba ända tills nästa fredag så behöver jag sova.

Igår jobbade jag heeeela dagen. Slutade 20.30 på kvällen, sen kom Malin och hämtade mej så va jag med henne en stund.

Mycket mer än så händer inte i mitt liv just nu. Lr jo, Robins mamma ringde igår och sa att våran soffa kommer i första veckan i december ! :DDD




PENGARNA!

hahaha ville bara tillägga att jag fick tbax mina pengar ;D

Vilket tråkigt väder ..

Usch vilket tråkigt väder det är ute ..

Idag börjar jag jobba kl 08.00 för ISS dock vet jag inte hur länge men jag hoppas verkligen på en pause där imellan för sen ska jag till mitt andra jobb 17.00-20.30.

Just nu känner jag mej som en jävla mumie. Jag sover för lite så nu har jag blivit så trött så jag typ inte känner av det längre för jag tvingar mej själv att vara vaken. Så med andra ord behöver jag inte klä ut mig till Halloweenfesten i helgen hahahahaha. Dålig humor, jag vet. Ne men jag vet inte vad jag ska klä ut mig till ?! behöver lite hjälp tack :D! Sen undrar jag om några av mina kära vänner har något att låna ut ? (A)

Glömde visa er igår vad jag hade köpt för tröja till Robban men så här såg den ut:



Hänger lite snett på galgen men den är la snygg för att komma från Ullared ? Aja, Robin blev nöjd iaf :)

Nu måste jag börja fixa mej inför dagen!

PUSS:*

GRATTIS MOA TILL KÖRKORTET ! :D

Idag har dagen bara runnit iväg.. Jobbade med mitt vanliga jobb på förmiddagen och efter det jobbade jag med Sandra för ISS. Vi blev klara runt halv fyra. Direkt efter jobbet stack jag, Moa, Catrin och My till Ullared för att fira att Moa har fått sitt körkort :D

Jag blev så jäkla nöjd med det jag köpte dock ångrar jag att jag la bort mina söta tomtar och änglar men jag kände att pengarna räckte inte till.

Hittade även en tröja till Robban , den ska han få ikväll fast det är en förtidig födelsedags present. Han ska självklart få andra saker på sin födelsedag :) Hoppas bara han tycker om det jag har köpt till honom ^^

Snart ska jag städa på rummet och tända massa ljus så ska jag och älskling ha myskväll. Har laddat med salta kanoner, chips och julmust :D

Åhhhh, just nu älskar jag mitt liv. Vad har jag att klaga på egentligen? Jag har en fin lägenhet (dock lite små tom, men det kommer) , jag har ett jobb att gå till varje dag (hade dock velat ha en tjänst på 100% har ju ba 50% men jag klara mej än så länge), Jag har världens bästa pojkvän! <3
Det som fattas är körkortet, men mitt mål är att jag ska ha det till nästa sommar :))





Tunika , såå söt :)



Tights - titta inte på min smutsiga matta haha



Sjal :)



Ljusstakarna till finrummet.



Min fina lykta :))



Myspys :)


God morgon!

Klockan är halv sju och jag sitter och spelar på facebook :P Haha, jag börjar ju inte förrens halv nio men jag går alltid upp för tidigt för att jag ska kunna dricka mitt kaffe, äta frukost och spela i lugn och ro ^^

Jag vet inte vad som har hänt med förkylningen med denna natten har jag fått sova utan att vakna av hostattacker eller att jag svettas! Men jag vågar inte hoppas för mkt men det kaaaanske håller på att gå över ? :D

Från och med idag till på fredag ska jag jobba extra för ISS :) Orkar väl egentligen inte det pga förkylningen men va fan , alltid nice med extra pengar :)) plus att jag jobbar tillsammans med Sandra. Jag och Sandra jobbar skit bra ihop plus att vi har alltid as kul när vi jobbar :D

igår fixade jag i min Walk in closet innan jobbet, det blir jättee fint där inne ! Nu fattas bara en såndär stång man hänger kläder på men det ska vi se fall vi kan fixa i helgen :) och så ska det läggas nytt golv i den med :)

Om typ två veckor kanske så ska jag lägga ut bilderna på hur lägenheten blev, vill inte göra det ännu för det är inte helt klart :)

Måste säga att jag längtar jätte mkt till julen, kanske lite tidigt nu ?
neh det är ju ba en månad kvar till december! Jag längtar till julen för att:
vi kommer få våran soffa då, ääääntligen!
Robin fyller 20 <3.
Det kommer bli så mysigt i våran lägenhet.
och sen har jag en hemlis på G ;P
sen älskar jag att handla julklappar och göra knäck :D


Älskar stämningen under julen med andra ord, det är mys!

Jag ska försöka få Robban att åka med mig till Julmarknaden på Liseberg :)






RSS 2.0