Praktik idag!

igår skrev jag inte i bloggen men det va för att Emelie hängde med mig hem och skulle sova här så vi lagade mat och satt och snackade om massa saker :) Sen kom Nona förbi, hahah vi hade skit roliga samtalsämnen xD det va trevligt med sällskap, Nona va här till halv tolv så jag och Emelie somnade inte förrens tolv typ. Men jag har inte varit så trött idag ändå som jag trodde att jag skulle vara :) sköönt!

Idag har jag haft praktik, denna dagen va bättre än andra dagar för det är en annan tjej där nu som oxå har praktik.
Kul att man har nån annan där i ens ålder som man kan prata med , känndes som att tiden gick mkt snabbare :) Kul att hon va trevlig med, och inte sån som går för sig själv och är tyst typ haha.

Imon är sista dagen , va sköööönt :) Imon lär det ju bli en slapp dag men förhoppningsvis så kommer Robin hem så då ska jag umgås med honom :)<3

Och på lördag ska jag som sagt på 20 års fest med Emelie, Nona och Malin , jag vet , gänget har utökat sig ;) hahah Neh men jag tror det kommer bli skit bra :D

Nu ska jag ringa min Man <3

BYE!

TÄVLING :)

Jag är med i en tävling som man kan vinna Fokis outfit från http://www.kii.se/ , inte för att jag tror att jag vinner, gör jag aldrig men det är värt ett försök :)


ÖNSKA MIG LYCKA TILL :D (Y)




Jag vill, jag vill, jag vill !

Hur kan man vara så trött?!

Tjeeeena.

Skolan gick bra idag , fick verkligen mycket gjort vilket känns mycket bra ! På morgonen hade jag varmkök, vi gjorde rotfrukter med olja och honung som skulle in i ugnen. Lövbiff? stavning. och bearnaise sås (från grunden! skit svårt). Måste säga att såsen va inte så god, smakar inte som man egentligen tycker att den ska smaka.

Jag, Emelie och Malin har ett UF företag, mem uf. Jag vet , dålig fantasi men vi hade brottom med ett namn så det fick bli det. Vi gör en värmesäker platt tångsväska. Dom som inte fattar , det är typ en liten väska, som en smink väska kan man säga, som är värmesäker. Det gör att man kan lägga i platt tången i den väskan när platt tången är varm ! Smart va ?! Iaf , så idag har vi beställt alla tygerna som vi behöver för att sy upp dom , för än så länge har vi bara haft prototyper. Men så fort vi får tygerna ska vi börja sy dom :) och den 20 mars ska vi på mässa och sälja sälja sälja ;D Kommer bli jätte roligt tror jag :D Och ja, jag vet att det redan finns såna väskor men det finns inga med snygg design, det är de vi satsar på ;) (från början visste vi inte att såna redan fanns xD)

Efter skolan så åkte jag buss ner till gyllerforskiosken, orkade inte gå från skolan haha. Fast det blev att jag hängde med Malin hem, fy fan va kul vi hade xD Skrattade som faaan. Sen åkte vi till mig, Malin somnade typ på en gång :O hahah så då gick jag och la mej, vaknade halv åtta :P Kokade upp makaroner och värmde upp köttfärssåsen, så har precis ätit.

Imon ska Emelie hänga med mej efter skolan :) Hon ska även sova hos mej , trevligt med lite sällskap :)

Jag längtar till på lööördag , tror det kommer bli jätte roligt! :)

Nu ska jag läsa bloggar!

PUSSSS :*






Prototyperna på väskorna vi ska göra :) vad tycks ?!















Längtar tills på lördag :D

För på lördag ska jag på 20 års fest med Emelie och Nona ! :)

God morgon..

idag gick jag upp halv sex, jag vet det är tidigt men jag gillar att vakna tidigt för då hinner jag göra mer :P hehe. Fast jag är ganska så trött.

Idag blir det ingen träning, känner mej helt dålig. Tränade inte nåt under lov veckan och nu kan vi inte träna pga snön :S och det är ju inte direkt så att man kan dra ut och springa hahah.

Idag kör jag nog på mysbyxor och en ful tröja till.Känner inte för att leta upp nått snyggt eller för att sminka mig xD Ha inte gått utan smink i skolan på evigheter.

Nehe, nu ska jag diska ! hahah

ha en bra dag!

ÅHHHH!

Blir så jävla irriterad! Bara för att ******* till vaktmästare har skottat och lämnat en hög med snö utanför min dörr , har det typ packats snö vid listen och det gör att det knappt går att stänga dörren eller låsa dörren!

Har tagit låsolja och det blir lättare att låsa men jag får typ gå ut och sparka på dörren, sen springa in och smälla igen dörren och låsa snabbt. Det blir nog ett samtal till gislavedshus imon! GRR!

neh men seriöst, vilken människa som helst fattar att man inte lämnar en snöhög utanför ens dörr utan att skotta upp det med en spade och ba dra därifrån. Man gör inte så. Jag som inte ens äger en spade -.-

jag hoppas skolan stängs pga snön, asså det ser fan farligt ut på skoltaken. Sjukt mkt snö och på vissa ställen är det bara glas tak :S Plus att vissa delar av skolan får man inte gå på, jag menar, rasar det på ett ställe kan fan hela skiten rasa xD jag tycker att man inte ska gå ut överhuvudtaget om man inte behöver !


God natt typ .

Usch va trött jag är, hade bara en lektion idag :P hehe nice! Stack t mamma med Malin och Emelie när vi hade slutat. Lekte jätte mkt med Eddie (Hundvalpen) As kul va det , ser så roligt ut när han skuttar omkring och piper xD

Vid två stack vi till skolan igen , skulle städa. Håller på att samla in pengar till karnevalen :)

Efter  skolan körde Malin mej till försäkringskassan , tack gumman <3 och så fick jag även skjuts hem :) Malin är så snäll <3

Nu ha jag plockat undan hemma, bytt kattsand till lilla Röllie och lagat mat! :)

Snart ska jag nog sooovaa :) jag är skit trött!

just det, jag ha råkat låsa inne mej :O HAHAHA. Asså det gick inte låsa dörren först för låset ha typ fryst men så tog jag i lite men nu får jag inte upp det :O Va fan ska jag göra ? Jag måste få upp dörren imon xD ha ju skola..  Fast frågan är om jag låser dörren imon , kommer jag komma in i lägenheten när jag kommer hem från skolan ?!:S

ÅHHHHH!

-15 grader :O

Jag kommer dö när jag ska gå hem från skolan idag! För det första, det är fett kallt! För det andra , det är fett mkt snö ute så det tar la en timme lr nåt innan jag är hemma xD Åhhhh. Jävla snö..

Hahah vet ni vad jag har märkt ? Våran ena kaffekopp är borta :S Nån som har råkat få med en hem lr nåt ? xD

Haha ne men seriöst , varken jag eller Robin ha haft sönder den och vi hade fyra av den sorten innan och nu är det bara tre ;S hahah

Nehe nu ska jag föna håret och fixa det sista,  idag är jag snabb :D

Ha en bra dag !

Förlåt..

.. för den dåliga uppdateringen men ha hjälpt min bror att flytta idag, fy fan va jobbigt det va! Inte för att jag gjorde så hemskt mkt men hade sovit dåligt inatt, vaknade runt tre tiden av att jag hade ont i käken och huvudet (biter ihop tänderna när jag sover) så jag gick upp och tog en panodil.. Satt och glodde på tv i typ två timmar eller nåt och sen skulle jag upp vid åtta xD Det va tufft! hah.

Har inte gjort nåt speciellt idag , hjälpt bror, handlat, tvättat tvätt, lagat mat, diskat, chillat :P

Imon börjar skolan igen , tro det eller ej men fy fan va skönt! Hatar ha lov när alla mina kompisar jobbar och jag ba gå hemma, det suger verkligen. Lr ah alla mina kompisar ha inte jobbat men dom flesta iaf.. sen är jag sån att jag blir rastlös snabbt, jag måste ha rutiner, vakna och ha nåt att gå till (skolan tex.) , det tycker jag är viktigt!

Det tråkiga är att Robin åker imon igen och han blir borta längre denna gången, jag kommer dö av ensamhet typ.

Just nu sitter jag och läääängtar tills Robin kommer hem med mitt godis :*

Nu ska jag diska :)

Byeee.

God morgon.

Är verkligen inte på bra humör, har gråtit hela morgonen.. Men men, det löser sig alltid!

Igår så uppdaterade jag inget, jag hade inte tid till det :P På förmiddagen så åkte jag till mamma och va där för dom hade hämtat hem en jätte söööööt hundvalp :))) Ha tyvärr ingen bild på den , glömde kameran hemma :P


Sen stack jag och Malin till sko companiet , dom hade 70% på skorna så jag köpte ett par nya klack skor :)


Vid fyra tiden sminkade jag och Malin hennes syrra och hennes syrras kompisar :) Vi fixade även deras hår , dom blev jätte söta :D

Sen åkte vi till Pauliina och Dennis , satt och drack lite, pratade och spelade "Rita och Gissa" As kul va det :) Hahaha.

Och nu sitter jag och väntar på att mina pommes ska bli färdiga. Efter att jag ha käkat ska jag nog läsa lite i Snabba Cash.

BYE!

Robin kommer redan idag :)

Robin kommer hem redan idag , lr ikväll då :P

Ha små städat lite här hemma och så :)

Nu ska jag steka ägg och göra en gooood äggmacka :D

PUSS!


Nervös..

Igår kom Sandra L vid tio på kvällen, ingen av oss har haft riktigt med tid för att träffas så hon kom efter hennes träning. Det blev att hon sov här :D Va uppe ganska så länge men det va bara kul , vi hade massa att prata om nu när vi inte har träffats på ett tag!

Hon åkte runt tolv ifrån mej så jag, mamma och sis stack t rusta , jag köpte en klösbräda till lilla Röllie, vilket hon verkade uppskatta väldigt mkt :D Sen åkte jag och handla lite mjölk och så sen vidare t mamma. Satt och pratade lite sen gick jag och la mej i sis säng ;)

Åkte till doktorn idag med vid två, har ju en väldigt jobbig senknuta vid handleden. Värker som satan så fort jag gör något. Fick reda på att den måste skäras bort, och det blir jag ganska nervös över , jag har liksom aldrig behövt skära upp nåt, sy eller brytit nåt ben :S Men men , han sa att det blir inte förrens till våren. Få väl försöka stå ut med skiten tills dess.

Nu ska jag lägga mej på soffan med min älskade chipspåse <3 hahah.


Godnatt typ :*

YEEEEES!!!

Jag har sommarjobb :DD

Det betyder att sommaren är säker, behöver bara söka vanligt arbete nu då ;D Wooohoo! En lättnad!

Kom nyss hem.

Sandra va ju här innan på besök, satt och pratade lite och rökte. Sen körde hon mej till mamma , blev bjuden på mat där så passade på att fixa lite saker. Kollade även på bilder som jag kan ha till min skylt? som man har när man tar studenten. Ni vet en sån som föräldrarna håller i, med en gammal bild på en, när utsläppet är :P ? Haha, ni fatta nog. Hittade några bilder :) Inte nån sån värsta speciell "som jag bara måste ha!" men ändå några okej bilder.



Vet inte .. va tycker ni ? Inget speciellt med denna ?




Lite söt va ? :p



Suddig bild, men denna är ju lite rolig !




Hahah, tror mer på denna faktiskt :D


Jaja, får se vilken det blir, är ju inte så brottom. Mamma skulle se om hon hittade nåt annat med :P

Har ju inte hunnit sova än så ska nog göra det snart. Förresten hittade en gammal söt bild på mej, Johan och Pauliina. <3



Syskonen<3

PUSSSSSSSSS


Jönköping äventyrs bad!

Äntligen hemma, va kul på badet men fan va trött man blir :O Strömmen va grymt rolig xD hahah kan ju rekomendera er att inte skratta i vatten när "strömmen" slänger runt på er :P hahah. Har nog svalt en hel del piss vatten idag :S URK!

HAHAHAHAH, Jag ha sabbat min bränna totalt, jag skojar inte ! Jag skulle sola solarium i Jönköping då, i vanliga fall så sola jag alltid utan överdel men orkade inte ta av min blöta bikini och sen sätta på den blöta bikinin igen så jag sket i att ta av den. När jag la mej i solariumet tyckte jag att jag låg långt ner så jag drog mej uppåt så min bikini överdel hade glidit ner och satt sig helt ojämt :(((

Detta blev resultatet:



Ser ni hur långt ner randen är och hur ojämnt de är :( Måste försöka sola bort det tills i sommar för det va inte fint :OO

Dock ingen  bra bild men det är inte lätt att ta kort själv på ryggen xD

Snart kommer Sandra på besök :) efter det ska jag sova, är as trött :O !

PUSSS :*


Trött ..

orkar inte skriva nåt långt inlägg är för trött. va med Malin på "stan" och hon hittade det hon skulle hitta sen åkte vi och hämtade min syrra. Hon ska nämligen sova här för imon ska jag, Pauliina, Malin och hennes syrra dra t Jönköpings äventyrsbad :D Nice ;D kul att man får göra nåt roligt på lovet!

Nu ska jag snart lägga mig, innan det ska jag läsa i boken "snabba casch" , har dock sett filmen och jag lipade som fan, det betyder att boken kommer jag typ gråta mig igenom ! hahah, böcker är alltid bättre än filmer :)

Godnatt :*



Saknar dig Robin <3

"Stan" med Malin !

Ska strax iväg med Malin till "stan", hon skulle handla present lr nåt sånt så.. jag uppdaterar senare ist ;)

PUSSS




Kör på toffs idag, orkade inte fixa håret!





Vill ha!


























Blir grymt shoppingsugen varje gång jag har praktik, gillar inte Lindex kläderna så mkt men när man väl är där och kollar igenom allt så finns det mkt fint :) GE MEJ! :O

Storstädning ?

Igår kväll hade jag inte så mkt att göra och det sög verkligen. Men så skrev jag lite med Hanna på msn (en gammal barndomsvän) så kom vi på att vi bor ju nära varandra nu :D Så jag bjöd över henne på en kopp kaffe :) Kan lova att vi hade mkt att prata om nu när vi inte har träffats på så många år ! Men det va trevligt! Alltid kul att träffa gammla vänner igen!

Idag funderar jag på att ta en rejäl storstädning i lägenheten, inte det roligaste kanske men va fan, jag har lov! Måste passa på att göra sånt nu när jag har tid :)

Men innan jag börjar ska jag ringa några viktiga samtal först! och så ska jag bläddra lite i min gamla hemkunskapsbok och se fall det finns nåt roligt matrecept där :)

Just det ! Idag är det träning med ;D NICE!

BYE!


Ibland undrar jag..

.. Varför i helvete har jag sån jävla otur... Usch, känner att jag har bara för mkt att tänka på, jag vet att man ska skita i allt det gamla och gå vidare. Typ glömma och förlåta ? Lättare sagt än gjort -.-

Ikväll blir det nog att bara vara hemma för mig själv och tröst äta ? hahah, ne men ibland när det är mkt omkring en så är det skönt att bara vara för sig själv och chilla!

Har haft väldigt tur med en sak i livet och det är - ROBIN <3 Det bästa som har hänt mig!

hahaha, vilket emo jag va nu men det får man lov att vara ibland tycker jag ;D

Iaf .. Mamma kom hit innan , hjälpte henne med att kolla hennes facebook (Hon har inte lärt sig allt ännu), sen drack vi kaffe och snackade lite. Efter kaffet åkte vi till mormor. Där blev det ännu mera kaffe och cigg xD Nyttiga vi är va ;)

sen stack vi till min bror, mamma packade och jag och Johan snackade xD hahah jag orkade verkligen inte göra nåt. Tycker det är jobbigt att packa åt andra. För när man gör det och dom har flyttat och ska börja packa upp då ringer dom och fråga typ vart man la en viss sak !? Hur fan ska man komma ihåg det ? hahah. det har jag råkat ut för och det är inte roligt vill jag lova ;P

Nu ska jag hämta nåt att äta och glo på tv :)

PUSSSS:*





Gammal bild från kryssningen.

Stressig dag !

Sitter i min morgonrock och lyssnar på akon feat pitbull - shut it down ! as bra låt:)

Idag har jag hunnit med mkt, ha fixat en massa viktiga saker, och tack Malin för att du orkade gå upp tidigt och köra runt på mig :) <3

Ha varit hemma en stund och skrivit en kom ihåg lapp , det blev ju ett tiotal saker som jag absolut inte får glömma :O hahah. Jobbigt! Har hunnit umgås med Malin med, gjorde spagetti och köttfärssås till oss :D As gott blev det (Y) det är nog den ända maten som jag kan laga xD haha.

Nu ska jag sitta och chilla vid datan ett tag sen ska jag och mamma över till min bror och hjälpa han att packa! Egentligen orkar jag inte med sånt idag , men man måste ju ställa upp för familjen <3

Nu ska jag ändra låt till maskinen - Dansa med vapen och tänka på Robin :) Låten suger, men han tycker om den ganska så mkt hahah. Den påminer om han och hans snygga dans (han är borta i en vecka nu) :D<3

Nu ska jag läsa bloggar  ;)

BYE!


Morgonpigg!

Är redan uppe haha, men det är för jag har lite saker att fixa!

Kan ju säga att jag ha inte sovit alls bra inatt :( Ha drömt mardrömmar hela natten..

Nehe nu ska jag ut med soporna och röka :)

PUSSS




Röllie sitter i mitt knä som vanligt :)


Film och popcorn..

Nu vid nio börjar en film på trean "Catch and release" , tror det blir den vi kollar på och käkar popcorn. har inte så mkt filmer här hemma så det får bli den filmen ! Hoppas den är bra :)

 

Saknar Robin redan, hatar att sova utan honom :( <3

 

Börja känna mig trött som fan , men ska ju upp tidigt imon så kankse bra om jag somnar tidigt ;)

Cach and release.

Amerikansk dramakomedi från 2006. Gray Wheelers fästman går tragiskt bort och det visar sig snart att han dolt en massa hemligheter för henne. Chockad söker hon tröst hos deras gemensamma vänner. Sakta men säkert börjar Gray att komma över det som hänt och finner en ny och minst sagt oväntad kärlek.

I rollerna: Jennifer Garner, Timothy Olyphant, Sam Jaeger, Kevin Smith, Juliette Lewis. Regi: Susannah Grant.

 

Godnatt allihopa :*


Ensam hemma ..

Haha, min syster stack så fort hon kom hit. Fast det gör inget , jag lagade ändå mat och så. Hon kommer nog när som helst , hon skulle bara över till sin kompis och planera en sak, haha.

Sitter här och ha skit tråkigt -.- Glor runt på facebook men där händer det ingenting som vanligt. Ska nog göra popcorn snart och krypa ner i sängen med Röllie :)

Fast innan det blir det en cigg ;)


Jag är tbax ;D

Nu tror jag att jag har bestämt mig för att börja blogga igen:)

har inte riktigt haft tid med bloggen på ett bra tag , ha hänt en del saker och så ha det varit massa flytt med :)

Idag är det alla hjärtans dag , och jag är ensam :/ Nedå :D Min syster kommer hem till mig idag och gör mej sällskap :) Robin åkte iväg för inte så längesen, han blir borta en vecka..:(((<3 Hatar att sova ensam , lr det är ju skönt att ha hela sängen för sig själv haha men jag har inte vant mej vid att sova ensam i lägenheten än :P

Snart ska jag laga mat : Panerad fisk, ris och sås :) Mums! Och efter det blir det nog en kopp kaffe ;) haha

Händer nog inte så mkt mer idag tror jag inte . Pauliina och jag kommer nog ba ta det lungt, film och popcorn :) Det är ju trots allt söndag och söndag är slappdagar ;D

Lov veckan kan bli liiiiite jobbig :// Haha har en hel del att göra :O

Måndag: Möte med ****** och handla mat.
Tisdag: Kolla på målafärg ? Träning- Har börjat på kick-och thaiboxning.
Onsdag: Städa lägenheten?
Torsdag: Doktorn,( min senknuta är inte borta och det värker!) Träning.
Fredag: Sminka Malins syrra och hennes kompisar, dom ska på party ;)



Jag just nu med min älskade gosiga kisse :))<3



:D



GLAD ALLA <3 DAG ALLIHOPA :)

RSS 2.0