Jag är sjuk!

Jag är sjuk och jag blir i stort sätt aldrig sjuk men nu har jag blivit det och det suger :( Har inte fått mkt sömn inatt. tror jag har vaknat en gång varje timme iaf. Jag har vaknat av att jag är täppt i näsan, fått hostattacker eller svettats som en gris så jag ha la feber nu med .. Det värsta är att jag ska jobba idag och jag måste jobba :( Finns ingen annan som kan ta det .. :(

Helgen har varit sådär, kunde varit bättre men men..
I fredags satt jag hemma med Moa, Catrin och My och drack lite, sen stack vi ner till hotellet hahaha , det va jävligt dött där ! typ 10 pers. Sen åkte tjejerna hem så jag och Robin gick ner till Higgins och där va det skit roligt! och mkt folk! Va så mkt folk att dom fick sätta upp en skylt med "fullsatt" på dörren. Tyckte bara att det va synd att det stängde så tidigt när det ändå va så mkt folk!

Igår så fick jag inte så mkt gjort men jag mådde dåligt redan då så jag pallade inte. Men robin sågade hyllorna till min walk in closet så jag målade dom så ikväll kan jag äntligen sätta in mina kläder :DDD Sen kom min syster hem till mig, hon sov över här för jag ville inte sova själv :(( vi gick ner till konsum och köpte chips och sånt. Fick även med mig två filmer hem :) Sex and the city movie och Da vinci koden :) Da vinci koden köpte jag bara för att jag har köpt boken med och jag tycker det är skit kul att jämföra boken med filmen! hahah NÖRD! ne men jag tycker det är kul och oftast så är boken bra mkt bättre än filmen!

Och idag ska jag jobba 08.30 - 13.00 och efter jobbet ska jag till den gamla lägenheten och städa ur den med Sandra. och ikväll kommer jag antagligen må sämre för att jag kommer hålla igång idag. Haha kommer bli jobbigt för Robin för jag tycker såå synd om mig själv när jag är sjuk ^^

Neh nu blir det en kopp kaffe till och lite tv :)

ha en bra dag! PUSS:*



Mitt senaste köp , från Lindex! As skön är den :)

ÅHHHHHH!!!

Jag är såååååå jävla arg just nu!

Robin skulle föra över pengar till mig, ca 2300, ganska mkt pengar. jag blev osäker på hur man gjorde, ringde min morbror om hjälp men jag har fortfarande inte fått in pengarna på mitt konto! Och detta gjorde vi för två dagar sen. Har pratat med Banken och pengarna har kanske kommit fel. Så Robin måste till banken själv så dom kan "spåra" vart pengarna har hamnat och få tillbaka dom. Är det någon som har lyckats med att skicka pengarna fel ? Isf fick ni tillbaka pengarna ?

Jag är fett nervös att det inte går. Så jag ligger back med 2300 just nu -.- AS BRA!!!



Jag lovar och svär på att jag aldrig mer ska föra över pengar genom internet. Antingen är det fel på skiten eller så är det bara jag som är trög.

Fullt upp !

Har ganska fullt upp nuförtiden känner jag haha. Igår jobbade jag förmiddag, träffade min jobbcoach och sen kom min syster hem till mig. Vi gick lite på stan och äntligen har vi köpt present till mamma som fyller år imon :DD Sen va hon hos mig tills hennes drill började , skönt att umgås med sin lillasyster ibland <3

Igår började våran boxer funka (Y) så nu har vi både tv kanaler och internet :)) haha.

Vid sex tiden åkte jag och Robins mamma hem till henne och käkade sen stack vi till den gamla lägenheten och tömde förrådet på all skit och Robins pappa va snäll och satte upp gardinstångar och hatthyllan :) Moa kom förbi en "sväng" med haha. Satt och tjötade och drack kaffe med Moa och Robins mamma. Moa stannade dock liiiite längre ;) hon gick väl vid halv ett på natten :P Men det är ba kul med sällskap , hatar att vara helt ensam. Robin jobbade ju dubbla skift så han kom ju hem först idag vid 06.00 på morgonen.

Idag har jag börjat tvätta tvätt, handlat på konsum, druckit kaffe med Moa och snart ska jag laga mat!

Måste även till banken idag -.- har blivit något fel!! Robin har för över pengar till mig för 2 dagar sen och jag har inte fått pengarna -.- blir så sur för sånt så jag hoppas verkligen att dom kan fixa detta...
Tänk så får jag inte mina pengar ? Va fan gör man då ? :S


Nehe nu ska jag slänga i en till tvätt!

Skriver ikväll om jag har tid!

PUSS:*



Moa på hennes födelsedagsfest :)


Godmorgon!

Sådär ja , nu har vi flyttat! Gick ganska snabbt, vi började på fredag morgon och va "klara" vid 16.00, fanns lite saker kvar som vi hämtade på lördagen! Hann inte med mer än så för jag skulle jobba kl. 17.00 och Robin skulle på firmafest typ :)

Just nu har vi fått upp gardiner i sovrummet och vardagsrummet. Och lägenheten ser ut som ett bombnedslag haha, ne riktigt så illa är det inte. Men vi har inte fått upp hyllor på väggarna än eftersom att vi måste ha en skruvdragare? (tror jag det va) för vi har betong väggar. Så jag har inte kunnat packa upp så värst mkt! Men jag hoppas verkligen det blir av i helgen!!

I söndags stack jag till Vmo med Robins mamma och köpte ny soffa :D Det blev en svart soffa med två Divaner :)) Dock kommer den innan jul :O

I måndags så jobbade jag 08.30 - 13.00 och efter jobbet åkte jag till Vmo igen fast med Robin och storhandlade på Citygross. Så nu är hela skafferiet kyl och frys propp fyllda med massa god mat :))

I går gick Robin ner till Expert och fixade en boxer, de kom en kille från Expert hem till oss som skulle installera den, fan va skönt med tv igen tänkte jag, har varit utan tv sen i fredags! Men självklart funkade den INTE! Men iaf dom skulle komma idag och fixa den ... så vi får la se om det blir någon tv idag iaf.

Men jag missade inte Desperate Housewives och Cougar town igår :) Jag gick hem till My och tittade på det :)

Idag ska jag jobba 08.30-13.00 och jag kommer seriöst att dö. Jag somnade typ halv ett , ett inatt och vaknade vid fem på morgonen..Hatar sova själv, jag kan inte det ! jag fatta inte varför :S Fast i och för sig så kan det va för att vi inte ha tv och så är det ny lägenhet, alltid lite läskigt att sova ensam på ett nytt ställe. Eller , det är alltid läskigt att sova ensam .. Ah iaf efter jobbet så ska jag försöka hitta något till min kära mor som fyller år på fredag och sen ska jag på möte med min jobbcoach vid 14.00. Efter mötet ska jag till den gamla lägenheten med Sandra och städa ur den. Så jag kommer nog att somna tidigt ikväll.

nehe känner att detta börjar bli ett långt inlägg så ska avsluta här. Bilder på lägenheten kommer upp så fort det är lite mer ordning!

PUSS:*





Särhär liten va Zimba när vi fick hem honom ^^


NÅGON SOM VET OM EN KATT KAN FÅ FÖR LÅNGA "HUGGTÄNDER" ? Tror nämligen att Zimba har något fel på sina tänder :( Vad gör man då isf?

Idag flyttar vi!

Haha , det är snö på marken, okej inte mkt men ändå :P Sa ju t Robban att vi måste flytta innan snön kommer och idag blir ju perfekt då :) Dock blir det inte så kul att flytta  i minus grader.

Detta blir mitt sista inlägg på ett tag, vet inte när vi kommer ha internet igen, jag kommer dö :O Hatar va utan internet!! Aja jag klara mej. Är bara så jävla glad över att vi flyttar idag lite surt bara att jag jobbar 17.00-20.30 idag -.-

BARA SÅ NI VET, jag är ledig imon kväll ( efter 18.00) så hör av er om ni vill hitta på något! Även ledig hela söndagen.

Måste säga en sak, det är väldigt löjlig egentligen men jag älskar ju läsa bloggar, jag läser blandannat: Paow.se, Hugorosas.se, desireenilsson.se, kissies.se, kenza.se, nemo.myshowroom.se och skvallerbloggar!

(Behöver ej läsas om ni inte är intresserade av "större bloggare")

Om det är någon av er som läser paow och Hugos bloggar så vet ni vad säkert vad jag menar! Hugo är han hugo som va med i den rätte för Rosing och vann, minns ni det programmet? Iaf, Paow och Hugo har varit tsm ett bra tag och jag älskade läsa deras bloggar när dom va tsm för dom gjorde så mkt roligt ihop och då blir ju bloggarna roligare! MEN sen ska Paow givetvis börja umgås med Nemo från  Kungar av Tylösand, ni vet han som ska k**lla varje brud han ser. Givetvis börjar det gå rykten om att Paow har vatt med Nemo och hon blånekar. Igår fick alla reda på att det är sant, Jockiboi från Kungar av tylösand har lagt ut en inspelning på sin blogg när han pratar i telefon med Paow om att hon har varit med Nemo och att det absolut inte får komma ut pga att hon vill inte att det ska ta slut mellan henne och Hugo. Och jag stör mej som fan på detta!!

För att:
1. Varför gjorde Jockiboi så ? Han va ju själv otrogen mot sin tjej i Kungar av tylösand, hade han velat att hans tjej skulle få reda på det så?
2. Paow kommer aldrig få någon bättre än Hugo + att jag hatar henne nu. Jag trodde hon va den ärligaste människan i bloggvärlden, det är hon absolut inte..
3. Jag hatar NEMO! Visa lite respekt för helvete! Jag vill varna alla hans kompisar som har flickvänner, dags att sluta umgås med honom för han lär ju sätta era tjejer och gör han det inte kommer han iaf att försöka!

Fy fan vilka människor det finns -.-

Guuud jag är sååå udda hahah, jag har börjat längta till julen som faaan :) Men det är bara för att våran lägenhet kommer va så mysig :)) + att vi har öppen spis! Kan det bli bättre ? :D

Nehe dags att packa ner det sista i köket, gå och duscha och sen börja flytta!

Som sagt, vet inte hur länge vi kommer att vara utan internet men så fort det är fixat så kommer det ett inlägg ! :)

Ha det så bra så länge :*




Ful Nemo är mitt nya hatobjekt :)





Jag är lyckligast med dig! <3


Trött och sliten.

Usch, vad trött jag är, fruktansvärt seg är jag. Orkar ingenting. Idag skulle jag till den nya lägenheten för att fixa små grejer, men dum som jag är glömde jag ta nycklen av Robin så jag kom ju inte in -.- Så åkte hem och sov ist, nu är jag vaken men jävligt seg ändå. Så ska ta och dricka en kopp kaffe och sen börja med ner packningen. Fatta inte varför jag är så här seg , beror väl mkt på det dystra vädret med ? Men jag tror det har mkt med flytten att göra också. Jag stressa upp mig för minsta lilla haha.

Ska bli så skönt att flytta, kommer vara nära till jobbet, affären, ALLT! haha. Och mkt mkt större lägenhet :DD

Ni kan räkna med att det kommer att vara dåligt med inlägg nu denna veckan och kanske lite till. tror inte att vi kommer ha internet i lägenheten i början :(((((((((( Kommer dö.... haha


Ska försöka uppdatera så ofta jag kan ! När vi är klara i lägenheter kommer det bilder ;D

Nu ska jag strax börja packa.

PUSS:*



Sovrummet är klart! nästan..

Igår målade jag och Robin färdigt sovrummet, vi tänkte att vi skulle behålla den fondväggen som redan va där tills vi hittar en vi verkligen vill ha. Men maskeringstejpen hade sönder hela jävla tapeten, så det är ju bara att börja leta tapeter igen -.-

I helgen har jag inte gjort något speciellt, ba vatt i den nya lägenheten typ.

Hopp imon börjar en ny vecka, jobb i 12 dagar igen då innan man får ledigt.. :(

Ne nu ska jag börja packa, vi flyttar ju snart :DDD



<3

Från kylan in i värmen!

Idag börjar min helg, jobbade ju dubblet igår så slapp jobba idag, skönt ! Tänkte att jag skulle få sova ut men det gick icke för en viss liten katt skulle bita på mina tår , så det va ju bara att gå upp och ge han mat och sådär. Tyckte det va onödigt att gå och lägga sig igen så jag har börjat städa lite, tänkte att jag ska hinna packa en sopsäck med lakan och sånt :)

Idag ska jag och Robin upp till den nya lägenheten , ska försöka bli klar med sovrummet denna helgen (Y) kommer vi nog bli med ba vi hittar någon fin färg!  Ska även ta med kartonger jag har packat så blir det inte så mkt att flytta sen , bara möblerna och sånt :) Hoppas verkligen att vi kan flytta snart, blir så mkt närmare för mig till jobbet. Det är inte så kul att cykla i en halvtimme till jobbet när det är minus grader ute -.-

Ikväll ska jag va med Sandra L m.m om jag hinner , beror ju på hur sent det blir i lägenheten.

nehe om jag ska ta och dammsuga lite! Ha en trevlig fredag :D

PUSS:*




Beställde denna söta västen i puderrosa från H&M
149:-
:D



Sen beställde jag denna runda halsduken oxå :)

59.50:-

Hittade två GRYMT snygga klänningar på H&M , höll på att dö när jag såg dom haha MEN som vanligt va alla storlekar slut! så nu ska jag hålla koll på klänningarna varje dag och så fort min storlek kommer in ska jag klicka hem dom ;D

Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan.

Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.

Vilken dag säger jag bara ..

Den här dagen har inte varit positiv på något sätt.. Kan tyvärr inte skriva vad det är som har hänt men men .. Pratade med Robins mamma innan och det hjälpte en hel del <3

Nu vill jag bara att Robin ska komma hem så jag kan mysa ner mej i sängen med honom , behöver det nu. <3

Ska titta på Kungar av tylösand, då har jag ju annat att tänka på, typ som "FAN VA DOM SKÄMMER UT SIG HAHA"

Säger godnatt redan nu.



GRATTIS TILL NICKOLINA SOM FICK SITT KÖRKORT IDAG ! <3

Godmorgon.

Börjar undra om jag har sömproblem eller något? , vaknade klockan fem idag. Visst nu är jag pigg men sen när jag har slutat jobba kommer jag bara vilja dra hem. Men det kan jag inte ! Jag måste till den nya lägenheten och spakla och sånt.. Köket blev aldrig färdig tapeserat igår för jag och Robin hade ju inte spaklat för hålen, hahah så tröga är vi. Jag har verkligen inte haft en tanke på det. Jaja, vi hinner!

Igår fick jag reda på att jag ska jobba dubbelt på torsdag, det betyder att jag är ledig på fredag :DD Så jävla gött! Och Robin jobbar inte alls på fredagar så då ska vi passa på att måla färdigt hela sovrummet! Åhhhh, snart kan vi flytta! Jag längtar!!

Igår innan jobbet stack jag till Rusta och handlade massa trasor, sopsäckar , klorin mm inför flytten när det ska städas. Och efter jobbet handlade jag hem lite mat så jag slipper göra det idag :) smart va ? haha.

Träffade Sandra igår innan jobbet , hon skulle iväg till zoogrottan för att köpa en borste till sin hund. Samtidigt köpte hon en burk med tabletter som var till Zimba. Det är för katter med dålig andedräkt. För om en katt har tandsten leder det till dålig andedräkt (Zimba stinker firre i munnen även fast han inte har ätit fisk xD) och jag tror han har det! Så nu har jag gett honom några såna tabletter, hoppas det hjälper ! För jag och Robin håller på att dö varje gång han öppnar munnen hahah!



Så här ser burken ut, finns även för hårbollar, den heter typ Anti-hairballs haha :)



Nehe om jag skulle ta och hoppa in i duschen!

Ha en bra dag PUSS:*






Ny design :)

Har ny design, va tycks ? :D Inte jag som har gjort den men Elin visade mej en sida som har massa gratis designer man kan ladda ner. Nu blev det så att jag laddade ner samma design som Elin men det va för dom flesta gratis designerna såg så amatöriga ut haha.

Idag börjar jag jobba 17.00 , lite drygt men va fan , jag fick ju äntligen sova ut!! Just nu håller jag på att tvätta tvätt, tänkte även att jag ska packa lite idag. Igår kväll packade jag två kartonger :) Börjar bli tomt i lägenheten nu :D Nackdelen med att flytta det är att det ser så rörigt ut hemma och tomt .. Usch, hatar när det ser ut så här, men det är bara att bita ihop!

Hittade ett jättefint matsalsbord på blocket igår ! Verkligen ett sånt jag och Robin vill ha, ek bord med sex st skinstolar. Så jag skickade mail till henne och skrev att jag va intresserad, så tänkte gå in på min hotmail och se fall jag har fått något svar men NEJ hotmailen funkar ju inte nu ! :(( Så typiskt..

Nehe nu måste jag börja fixa lite här hemma :)

Have a nice day :)

PUSS:*


Mitt huvud sprängs :(

Idag stack jag till den nya lägenheten efter jobbet. Gjorde mkt ! Tog bort alla skåpsluckorna i köket och tog målartvätt på dom. och städade :) Emelie och Malin kom förbi :)

Jag orkar faktiskt inte skriva mer för jag har spränghuvudvärk och hittar inte alvedonerna :((((

Här kommer bilderna från bröllopet :









10/10-10 <3

Grattis ännu en gång ! :)

God morgon!

Igår va jag och Robin på bröllop i borås, berättar mer om det senare , hinner inte nu! Men det va fint iaf :D Efter bröllopet så åkte vi till Gvd hem till mormor och åt smörgåstårta. Jätte god va den, det va både kräftor, räkor och lax på :))

Efter att vi hade varit hos mormor stack vi till vår nya lägenhet, tog målartvätt på skåpsluckorna , jag ska fortsätta med det efter jobbet :) Snart sååå flyttar vi ^^

När vi kom hem lagade Robin mat, sen spelade vi Bingolotto, åt godis och myste :) Det va nära flera gånger att vi vann något, men som dom säger: Nära skjuter ingen hare ;)

Ska strax börja fixa mej inför jobbet!

Ha en bra dag alla :))

PUSS:*

Nattbloggar..

Jaha ingen sömn här inte. Somnade till innan , vaknade av sms sen kunde jag inte sova igen. Det är äckligt kallt i min lägenhet och jag är hungrig. Ska strax äta nudlar, USCH! och vid halv två inatt ska jag möta Robin, han är i a torp och ska ta bussen hem. Är skit pigg så kan lika gärna göra det. Imon är det tur för mej att jag inte har körkort för när Robin kör imon så kan jag sova i bilen ;) tycker jag låter som en kanon bra idé ;D

Jobbade till halv nio idag, va as pepp på att göra något efter jobbet men ALLA mina kompisar lyckades vara upptagna just idag SAMTIDIGT! Fan va sur jag har varit eller är egentligen. Helgen har sugit hitills så nästa helg ska jag fan ha kul!! Efter jobbet stack jag till mina kusiner, där va det fullt hus som vanligt :) Och dom har ta mej fan skaffat världens sötaste katt :DD Så det blev lite tjöt och kaffe. Sen stack jag hem och surade .. haha. Rolig lördag va ?

Nu ska jag äta :) Kommer va mätt i typ sådär 5 min -.- hahah jävla nudlar! fatta egentligen inte varför dom finns ?

GODNATT!


Det är lördag och klockan är 06.30 ..

Ja va fan gör jag uppe nu  ? haha, jo jag ska jobba 08.30 :) Jag vet, ni kanske tycker att jag går upp för tidigt men jag är sån som måste fixa mej i ordning i lugn och ro på morgonen och hinna sitta vid datan :)

Just nu sitter jag och dricker kaffe och spelar på Facebook :P Bra start på dagen haha. Jag ska jobba från 08.30 - 13.00 och sen 17.00 - 20.30 så där i mellan ska jag hem till mormor och sova :) gött att hon bor nära jobbet!

Igår jobbade jag, gjorde rosa milkeshake med grädde på och en jordgubbe på toppen till brukare :D Skit kul var det för hon blev så glad :)) jag sluta tidigare för min brukare skulle på kalas så jag åkte hem vid kvart i sex :) Lr hem åkte jag inte, stack till Moa, där blev jag bjuden på mat och det va sååååå gott :D Typ biffar i någon sås men kantareller i och potatis! Efter att vi hade ätit tog vi ut Moas hund och så hämtade vi min lillasyster och hennes hund. Jävlar va dom busade men sen trodde jag helt seriöst att Moas hund dog typ! Hon råkade snurra in sitt ben i kopplet samtidigt som hon hoppade, och JÄVLAR va hon ylade och tjöt :OO Men det va inte farligt, nu går hon igen :) TUR!

Va med Moa fram till halv tio typ och sen stack jag hem och umgicks med Robban :) Somnade runt tolv eller något!

Just det! det går bra i den nya lägenheten , har bara tapertsering kvar i köket och sen måste sovrummet målas, sen kan vi flytta in. Men garderoberna är inte klara och inte listerna heller men det är sånt man kan ta när man bor där :)

Imon är det bröllop :DD Kommer bli kul, det är lite extra roligt för det ska vara borligt (stavning?) och då behöver man två vittnen och det blev jag och Robban :D Efter bröllopet ska vi hem till mormor och käka smörgåstårta och så :)

Nehe dags att fixa mej kanske :)

Ha en toppen lördag!

PUSS:*


Som jag hade dig förut..

Nästan alla har perioder i sitt liv då det bara är skit, jag har en sån period just nu, därför har jag inte pallat skriva i bloggen.. Har inget vettigt att skriva egentligen för det har inte hänt något vettigt. Jag är bara så jävla ledsen och så jävla less på allt ! Jag vill ba sticka härifrån och börja om på nytt.. Ne men förhoppningsvis blir jag på bättre humör imon , ska sova hos mamma inatt, känner att jag behöver henne just nu <3

Har jobbat idag och just det , det är ingen idé att ni frågar om jag vill göra något i helgen, jag VILL men jag KAN INTE.

Fredag: Träffa jobbcoachen för sista gången (förhoppningsvis), fixa i nya lägenheten, jobba 17.00-20.30
Lördag: Jobba 08.30 - 13.00 Jobba igen 17.00 - 20.30
Söndag: BRÖLLOP :DD Längtar !

Nehe nu ska jag försöka sova, har knappt sovit inatt :/ Sen ska jag träffa Moa och sen tar jag min Bike t morsan ;P haha



Jag behöver dig nu min ängel, jag saknar stunderna då du tröstade mig när jag va ledsen ! :'( <3


Lars winnerbäck , Melissa Horn - Som jag hade dig förut
Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu som jag hade dig förut jag vill ha dig nu som jag hade dig förut jag vill ha dig nu som jag hade dig förut jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

As bra låt, den spelas om och om just nu.

RSS 2.0