Midsommarhelgen :)

Fredag: Jag och Robin gick upp tidigt för att fixa det sista inför resan :) Jag, Robin,Sandra och Mentos åkte till Gbg runt elva tiden , dock tog det lång tid innan vi kom fram till Lisebergs campingen för vi körde fel, fel, fel .. men som tur va så hade ju Sandra och Mentos Gps i sin Iphone ;D haha. Den räddade oss :D När vi kom fram hade det blivit lite fel med bokningen men det löste sig.. Sen satte jag och Robin upp vårat LILLA tält. Skit litet va det verkligen haha, men det va mysigt :) Midsommar var väldigt lugn, satt bara vid husbilen , grillade, drack , pratade, tittade på fotboll och skrattade som fan ! Hade skit roligt !! Så mkt som jag skrattade då har jag nog inte gjort på vääääldigt länge. Jag och Robin gick och la oss tidigt, vid halv elva typ :)

Lördag: Jag och Robin vaknade 07.30 av att sola steka sönder vårat tält. Robin gick ut och satte sig på gräset morgontrött och sur , då skiter en fågel på hans hand xD HAHAHA. Ville brista ut i skratt men eftersom att han redan va sur så fnittrade jag lite och hämtade vatten till honom :) Vid halv tolv tog vi spårvagnen till Liseberg. Jag hade skit roligt på Liseberg ! :D Haha, förr hatade jag Colerado (vattenkarusellen) men detta året va det skit kul. Killarna satt på en sida och tjejerna på andra sidan sen tävlade vi om vilka som blev blötast. Hahaha Fy fan va blöt jag blev men det va skit roligt. Åkte den säkert 10 gånger på båda dagarna. :P Robin vann Plopp när han spelade på sånt där hjul, dock inte stjärnavinsten men det gör inget :)) Vi va på Liseberg till 22.00 typ, sen tog vi spårvagnen till campingen och som jag frös. Kläderna va genomblöta och jag frös som fan så jag sprang nästan till tältet och sen fort in i en varm dusch. Efter att alla hade blivit torra igen så grillade vi mat och sen gick vi och la oss.

Söndag: Liseberg igen , fast denna dagen va det softare för vi kom dit när det precis hade öppnat så den va inga köer :) Va på Liseberg till 17.00 typ , sen när vi åkte hem körde vi fel igen -.-  Men mobilerna räddade oss ännu en gång :D hahaha.

Måndag: Jobbade, träffade Emelie, Malin sov hos mig :)

Tisdag: Jobbade, åt, satt ute med Malin, bokade bioplatser, sov, handlade, åkte till Paulina och sen till bion :) Tittade på den tredje Twilight filmen ! och den va as bra :DDD Älskar dom filmerna !!



På väg t Gbg, min snygging ;D



Mentos med sin stirrblick ;D



Sandra gömmer sig som vanligt.



mentos som försöker få upp ölen ur bagaget ur en kylväska xD haha , men han lyckades :)



Här hade vi kört vilse :(



HAHAH vårt lilla tält xD



Robin är helt inne i fotbollen :)



SööööötRobin ^^, <3




Här sover Zimba skönt jämte Robban :) <3


Lite sent meeeen så här såg brudsminkningen ut från när jag blev sminkade och fotograferades i Gbg. Undra när jag får mina bilder ? :S

Helt jävla slut ..

Idag är jag skit seg. Har jobbat i värmen idag och det va inte kul :O Svettats som en gris .. Det ända sköna idag på jobbet va cykelturerna i det härliga vädret, hioppas jag fick lite färg, fast ändå inte , BONNABRÄNNA isf :/ haha.

Kom hem runt två tiden, va helt slut , massa kvar att göra inför imon.. La mej i soffan , tänkte vila en stund men jag somnade, ovanligt haha. Vaknade kvart i fem. Se kom Sandra och mentos, vi pratade om morgondagen.

Nu har dom stukit och jag måste packa, äta och städa men jag har ju  fan ingen ork . Detta kommer gå segt känner jag ...

Aja, Hinner inte blogga något imon eller under helgen så ha EN UNDERBAR MIDSOMMAR ALLIHOP!!

Puss :*


Det finns ingen som kan göra mig så lycklig som du!



Jag älskar dig <3

klappat och klart ;D

Nu är det bestämmt att på fredag åker Robin, jag, Sandra och Mentos till Gbg. Vi ska vara där över midsommar.
Fredag ska vi dock inte in till Liseberg, det blir på lördag och söndag :) men det ska bli skönt att komma bort lite och slippa åka till Halmstad som man gör varje midsommar:D Alla som åker till Halmstad på midsommar kan lika gärna stanna hemma för det är i stort sett alla gvd/a-torp/ss/vmo folk som åker dit. Så det blir samma människor i en annan stad bara -.-

Haha, aja iaf vi kommer ha sååååååå kul :DDD




Äntligen får jag åka älskade balder :DDDDD

På fredag är det midsommar :D














Okej powernap?!

Idag har jag jobbat.. som vanligt. Sen har jag bara softat hela dagen. Rökte även en cigg med Krike innan. Nån gång under dagen har jag lagt mej i sängen för att titta på tv, men självklart somnar jag ?! vaknar kavrt i tio, fattar ingenting, började leta efter Robin i sängen. Han va inte där så tog mobilen för att kolla klockan. Då började det klarna till i huvudet xD Klockan va 21.45 , han har ju inte slutat än .. haha jag hade även 6 missade samtal och typ 5 sms ?! Vem vaknar inte av det ? :S Jag hade ju ljudet på. Aja, trött va jag ju iaf.

Så jag har verkligen inte hunnit göra något vettigt hemma. Ska ställa mig i duschen snart.



MIN SNYGGING :D <3

Godnatt eller ska jag säga godmorgon?! haha..

Godmorgon.

Drar och jobbar snart, känns som att det kommer bli en lång och varm dag -.- Känner mej som en hemma fru nuförtiden.. Jobbar, städar, tvätta tvätt och lagar mat. Fast det är väl så livet ska se ut när man har gått ut skolan ? Eller ?




We gotta fight for this love!

Fredag: Sandra och jag va sega så vi började aldrig i trädgården men vi softade och sen åkte vi hem till mig. Så satt jag, Sandra, Mentos, Pierre, Catrin och Oliver och soft drack och spelade spel :) Blev inte så sen kväll för lördagen skulle vi upp tidigt.

Lördag: Jag och Sandra grejade i trädgården. Vi höll på från förmiddagen till kvällen, och fy fan va jobbigt det va ! Blev ännu värre när småskurerna med regn kom för då kom ju knotten :O Jaja, vi fick mkt gjort iaf. På kvällen så grillade jag och Robin hos Sandra och Mentos, tack för den goda maten :D Sen tog vi taxi till a-torp där Robins syster hade fest :) Hade skit trevligt :) Blev att vi sov där för vi hade ingen skjuts hem.

Söndag: Vid tio typ på morgonen så käkade vi frukost, sen vandrade jag, Robin och Robins bror genom halva a-torp för att hämta Robins brors bil. Sen spenderade vi nästan hela dagen hos Robins föräldrar. Käkade mat, softade sen åkte jag, Robin, John och deras pappa ut med båten och fiskade :P Lr jag fiskade inte, jag tittade på^^ haha. När vi kom hem kom min lillasyster på besök , somnade några gånger när hon va hos oss xD va så jävla trött :P Haha kom på att jag har nog aldrig varit så aktiv när jag har varit bakis xD Sen senare på kvällen lagade vi god mat, Robin kollade på fotboll och jag satt vid datan och sen somnade vi :D

Nu ska jag snart diska och hoppa in i duschen och sen bara vänta på att robin kommer hem.

Godnatt!





Dagens låt !!

Stromae- alors on danse

Så jävla grym låt, nu är jag fest sugen :DDDDDDDDDDDDDDDD

Ledig :)

Idag är jag ledig, så jävla skönt! Fundera på att gå ut och sätta mig i solen och pressa lite :D

Förhoppningsvis så ska jag och Sandra börja med trädgården hos henne idag. kvällen vet jag inte vad den bjuder på men jag vill iaf FEEEEEEEEESTA ;D

Jobbig dag på jobbet.

Idag va det soft i början på jobbet men sen blev det skit stressigt, jobbade från 08.00 - 14.30. Jag vet att nu sitter ni och tänker "men för fan va lat hon är , det är ju inte en hel jobbdag" men vi har ingen rast eller, frukost, lunch som ni andra har. När man har städat ett ställe tar man en cigg och varvar ner lite sen är bara att åka till nästa. På ett sätt är det skönt att man jobbar på och kommer hem tidigare så man har hela dagen framför sig. Blir jag hungrig brukar jag ändå ha med  mej frukt och så till jobbet :)

Jaja, iaf. Det va en stressig dag på jobbet. och varmt :OO jag har svettat som en gris idag. Städade ett par trappor som är inglasade och där stekte solen på .. Kom hem från jobbet, tog en cigg, lagade mat, åt och däckade ! Haha, vaknde nu av att Robins mamma ringde mej :) Efter att jag pratat med henne blev jag pigg och kollade på klockan och tyckte det va skit bra att hon ringde annars vet jag inte hur länge jag hade sovit XD

Nu sitter jag och lyssnar på musik och försöker fundera om jag ska gå ut och sätta mej en stund eller börja städa :P Tror jag städar och så har jag en hel ledig dag imon :D Hoppas bara att det är fint väder, jag vill oxå vara ute i solen och njuuuuta :P

Skit skönt att man ha planerat midsommar i år med :D Ska till Halmstad med Robin och Tobbe (:

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag iväg och köpa glass med Hanna. Ha en forsatt bra dag!!

PUSS:*


Lugn och skön dag :)

Vid tolv tiden kom Cissi och hämtade upp mig så åkte vi till Puss i Gnosjö för Cissi skulle köpa en piercing. Efter det åkte vi till Ica och köpte glass. Vi satt i solen och gottade oss och snackade massa skit :) Det tjejer är bäst på ;) haha. Vi tog även ut katterna lite , Röllie va överlycklig och ville inte stå still :P Zimba blev nog lite kär i Cissi :P Han skulle va vid henne hela tiden, busade och sov på henne ^^ men tror Cissi blev lite kär i Zimba med för hon tog kort på honom hela tiden hihi :) Har varit en trevlig dag , inte för att det har hänt så mkt men det va kul och ba tjöta :)

Imorgon är det jobb igen , känner att idag ska jag lägga mej tidigt så jag orkar med morgondagen. Så hinner nog inte träffa Robin idag :( han slutar ju vid elva och då har jag nog däckat xD Haha.

För att hålla mig vaken en liten stund till ska jag nog ta itu med våran garderob -.- den ser förjävlig ut rent ut sagt !

Jag önskar jag kunde spola tillbaka tiden till en av dom bästa dagarna i mitt liv. Studenten. Vill uppleva den dagen igen, den va bäst!! <3


Jobbat !

Skulle varit ledig idag men det blev att jag jobbade en timme iaf :)

Krista kom hem till mig igår, vi fixade till min baksida, är ju inte direkt någon skillnad men sopade bort lite skit och så. Sen satt vi och pratade massa , va längsen så vi hade mkt att berätta :) Va även ute igårkväll, va så jävla härligt väder. Sen blev det att Krista sov här. Robin sov ju inte hemma inatt och jag hatar sova ensam..

Idag blir det att sitta ute i solen sen skulle förmodligen Cissi och Denise komma hit :D

Imon blir det jobb igen men är ledig på fredag :D skönt !!

Nu ska jag testa ett nytt spel på facebook ;D

Ha en underbar dag, och ut i solen med er :D


PUSS:*

:)

Jobbat till ett idag , va lite stressigt ett tag :P men skönt ändå att få lite gjort !

När jag kom hem så satte jag mej vid datan och här har jag suttit ett tag nu haha. Men jag har diskat med ;) Skulle lagat mat oxå men nu orkar jag inte det , ska umgås lite med Krista ist ^^ Ta väl nån macka snabbt nu och sen får jag se om jag får tummen ur röven och gör något gott :)

Imon skulle jag varit ledig men Sandra behövde lite hjälp så självklart ställer jag upp + att det är lite mer pengar ;P Men det blir att jag bara jobbar en timme imon men det är skönt att jag får en slapp jobb vecka som start! För nästa vecka jobbar jag själv :O , får se hur det kommer går, känner mej lite nervös över att det kommer bli stressigt! :S Men va fan , det fixar jag ;D Jag fixar allt bruschaaan ! hahah

nehe nu ska jag hämta mej en macka och kaffe :)

skriver senare :))

HA DET BRA ! ^.^


Godmorgon :)

Idag är jag på bra humör för solen skiner redan så det värkar bli fint väder :D Började jobba igår ju, skönt som fan faktiskt. Jag är sån som inte klarar av att vara ledig. Det blir tråkigt i längden, man ha ju inget att göra alla dagar så tiden går otroligt sakta. Men fick reda på att jag ska jobba i 8 veckor :) Så det betyder att jag ha 8 veckor kvar att hitta något annat! och tro mej , jag söker jobb som en galning!!

Blev att jag inte skrev i bloggen igår för jag hade fullt upp hela dagen. Hade jobbat klart typ halv ett, kom hem, sov till 15.20. Lagade mat och cyklade hem till mamma. Hjälpte dom med en sak i garderoben och så hängde jag upp Pauliinas spegel och hylla :) Efter att jag va hos mamma kom Malin på en kopp te, så satt och snackade med henne. Sen satt jag och sökte jobb tills Robin kom hem från jobbet :P Hoppas fan jag får något jobb, palla inte vara arbetslös :(

Är det fint väder när jag kommer hem ska jag dra på mej bikini och gå ut och fixa på baksidan. Och så ska jag ta ut katterna lite med, dom blir galna så fort solen tittar fram :)

Nu ska jag fixa klart mej inför jobbet :)

Ha en bra dag.

PUSS:*




Börjar jobba idag !

Blir väl inte så mkt jobb i veckan för jag ska ba "gå brevid" Sandra så jag lär mej hur vissa ställen ska städas :) Skönt att börja jobba faktiskt men det hade varit lite roligare om det hade vatt provanställning eller något , men det är bara att leta på :/

Nehe, nu måste jag börja göra mej i ordning. Skriver på eftermiddagen igen :)

PUSS :*


Godmorgon!

Igår va det en lång dag för mig. Gick upp klockan fem och lite över sex åkte jag med en tjej till Gbg. Hon går en make up artist kurs så hon gjorde brudsminkning på mig och så blev jag fotograferad. Jag kommer få en eller två av bilderna för att jag ställde upp, men när vet jag inte. Men jag lovar att visa bilderna till er :)

När jag har jobbat något år, tatt körkort och äger en bil då ska jag lätt gå en sån kurs. Man lär sig allt! Vardagssmink, Brudsmink, Fest, Fantasy, dragqueen och massa annat! Verkar så jävla kul :))))

Idag blir det att städa lite hemma och söka jobb ? För imon börjar jag gå brevid och veckan efter det börjar jag jobba. Suger att det bara är sommarjobb.

Nehe nu måste jag brygga kaffe så jag vaknar till!

PUSS:*


Godnatt.

Glömde skriva innan att på studenten vann jag premium på 1000 kr :))

ska snart gå och lägga mej , frågan är om jag kan somna :( men tror jag ska sätta på en film , då lär jag somna på en gång, orkar aldrig titta färdigt på en hel film :P

Imon ska jag upp tidigt , klockan 06.00 åker jag t Gbg, ska bli sminkad och osv ;) Ni får veta mer imon :))

Imon gifter Michaela :D GRATTIS :D <3



Tråkigt att sova utan Robban inatt :/ <3

Mina betyg!

7 st IG, 17 st G, 7 st VG, 3 st MVG.


Jag är nöjd :D Har aldrig haft så här "bra" betyg :P

Blogg uppehåll !

har haft lite upphåll med att skriva i bloggen, har kännt att jag inte har haft tid till bloggen pga studenten och balen. Men nu så ska jag försöka igen.

Studenten va bäst, underbar och ledsam. Hade så jävla kul på champange frukosten och middagen på hotellet. Va sånt jävla drag! Alla stod på stolarna och skrek och sjöng sen när vi väl va i skolan och man riktigt fattade att nu slutar man skolan för gott då kom tårarna. Kommer saknat allt och alla egentligen. Måste bara säga att dom typ tre sista veckorna i skolan har varit dom bästa skoladagarna i mitt liv ! Hela Hp klasserna kom så nära och hade så jäkla kul! <3

Men nu är det över .. Arbetslös är man oxå :/ Men har sökt en massa jobb idag , skickade iväg 8 st jobbansökan innan och skrev in mig på bemaningsföretag. Har även varit på arbetsförmedlingen tre gånger denna veckan :/ Aja jag hoppas iaf att jag får något!! Skiter i om det är skit jobb, då ha jag iaf något och kan söka annat under tiden..

Tänkte att jag skulle lägga upp bilder från klassfesten, studenten och balen :D

KLASSFESTEN



Vi åkte ut på sjön med en två våningsflotte :)

















STUDENTEN



Så här såg jag ut :)



Malin



Campange frukosten



Cissi, Malin och Jag.



Malin och jag på Nattis toa



Fylle ego bild ? haha



Elzana och Malin



Tjejerna från HP07A <3



Killarna :D



Krike och Pia



Middagen på hotellet, här började man bli ganska dragen haha



På balkongen på hotellet :)



Här blev jag lite nervös när jag såg hur mkt folk det va på parkeringen som väntade på oss studenter!! Jag trodde att jag aldrig skulle hitta mamma och dom ^^



Till slut såg jag min skylt och mamma så det va inte så svårt att hitta dom för dom stod ganska nära backen :)



<3 Synd att tanten förstörde bilden ..



Jag vet att jag blev ful på bilden men det är vi :D <3

Balen



Jag och Malin på gågatan



Jag och Malin



Skål!



Mitt hår <3






Jag och min älskling <3



<3







Mer bilder finns på facebook :D

Nu ska jag käka , skriver nog sen senare igen :)

PUSS:*

ÄNTLIGEN!

FÖR VI SKA TA STUDENTEN, FÖR VI SKA TA STUDENTEEEEEEEEEN. FY FAN VA VI ÄR BRAAAA!!!!!!!!!! :DDDDDDDDD

Jag har inte glömt !

Jag har inte glömt av bloggen , jag har bara inte haft tid!

Fredag: Hann inte gå ut på fredagen för vi byggde som fan på våra flak inför Karnevalen. Hade krångel med musiken med så jag och Malin va hemma kvart i tolv, fixade små saker och sen gick vi och la oss.

Lördag: Klockan sex steg jag och Malin upp, fixade till oss, åt och stack dit vart flaken va. Fixade musiken och började sminka och klä ut oss :) Sen va det bara att vänta tills klockan va ett. Jag måste bara säga att det va något av det roligaste jag har gjort i hela mitt liv! Synd att det va kallt ute, jag frös från sex på morgonen till fem på eftermiddagen -.-  Tävlingarna va skit roliga med , synd bara att vissa tävlingar va ohygieniskt... Jag gick på en presening med lite äckel saker på bland annat hundbajs märkte jag.. Va en till station jag hatade, hela klassen skulle borsta tänderna med SAMMA tandborste och spotta ut skummet i SAMMA mugg och ta en klunk av det skummet i muggen :O :S Och den sista skulle svälja allt skum !! Kan säga att jag gjorde det aldrig för dom trodde jag hade gjort det ! hahah. Just det ! Glömde nästan av att skriva att HP VANN BÄSTA FLAKEN OCH BÄSTA TALET :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD FY FAN VA VI ÄR BRA!! Efter tävlingarna och det stack vi hem till Malin, duschade, fixade oss, käkade och drack. Jag va tyvärr inte ute på tivolit länge, stukade foten rejält så jag lipade som fan. Hade ingen skjuts hem, betalade en främling 120 kr för att komma hem. Nu är min fot svullen och blå, as bra inför studenten -.-

Söndag: Städa lokalen och flaken.

Måndag:
ingen skola för mej, åkte t borås och shoppade med mamma och sis. Tog det lungt och städade lite hemma. På kvällen åkte jag till Meddo och solade.

Tisdag: Fikade på vamkökslektionen, sen stack jag och Emelie till "stan", handlade lite saker inför studenten och solade. Sen stack jag till Presentverkstan med Malin och Paui och fixade "tack korgar" tilll tre lärare och dom som körde flaken och de på karnevalen :) Vid 18.00 åkte jag och Malin och fixade våra naglar, Dom blev as bra :DDD

Nu känns det som att studenten närmar sig ^^



Karnevalen 2010



HP!!! Självklart va vi först ;D













Jag i rullstolen, dock jävligt ful bild.





Vill ni se mer bilder finns det på facebook , typ ÖVERALLT hahaha

RSS 2.0