ÄNTLIGEN !

Igår hämtade jag min student klänning!



Fin va ? :)



Är jätte nöjd, dock är den ju snyggare på :P

Köpte den på Azzuro för 399:- Finns även på bubbleroom.


Vet ni vad jag såg i morse ?! ATT NÅN HA SNOTT MIN ASKKOPP :O Säkert alkisen..

Idag har jag ganska mycket blandade känslor. En stunden känner jag mig lycklig, en liten stund efter det så blir jag skit ledsen, så har det hållt på hela dagen !

Jag är lycklig för att jag snart ska gå karnevalen, tar snart studenten och ska snart gå balen.

Jag är ledsen för min mormor har cancer, idag började hon med cellgiftsbehandligen. Jag tror på dej mormor, du kommer klara detta!! <3 och jag är oxå ledsen för att jag har sökt jobb som fan men får inget -.- får fan panik!! Är oxå ledsen för att jag stressar sönder mig nuförtiden ..

Hade praktik idag , va ganska kul. Fick fixa bordet på lilla barn med Emil och Ida tema , så om ni är inne på Lindex och gå förbi bordet vid lilla barn (86-122) så är det jag som har lagt ut alla kläder och klätt skyltdockorna ;P

Va ganska mycket folk idag, dom hade ju extra öppet idag till klockan åtta.

Hade möte med min lärare och butikschefen på Lindex idag för att min lärare vill veta hur det går och så för mej där.

Dom tycker att jag är jätte duktig, tar arbetet på allvar, sköter tiderna, har utvecklats, kommer bra överrens med alla MEN har dåligt självförtroende och behöver jobba på att stärka det. Kan inget annat än hålla med ! :)

Idag när jag kom hem såg jag att jag hade fått brev från H&M, så imon ska jag till shell innan praktiken och hämta ut min bikini och klänning :DD

Nu ska jag och Röllie ut och röka :)



PUSS:*

:/

Idag är en sån dag som jag känner att jag bara är trött på ALLT! Så himla mkt i skolan nu och söka jobb och bla bla bla så jag ba vill spy på allt.

Men jag försöker att stå ut.

Håller på att laga mat, ungsstek falukorv och potatismos,hoppas att det blir gott för jag är hunrig!! Kanske därför jag är sur med ?

Efter maten blir det kaffe och sen måla färdigt det sista. Sen ska jag kolla vad det är vi behöver för verktyg för att få upp saker på väggarna. VILL FÅ FÄRDIGT ALLT SNART JU ..

Idag är jag emo :)

Hej då.



Emelie och Jag på Trajet :)

Trajet!

Ja, jag vet dålig uppdatering men har haft fullt upp i helgen :)

Fredag: sov hos Jessica och förberdde för Trajet.

Lördag: gick Trajet, FY FAN VA JOBBIGT DET VA! Hahah, fasnade i lera med mina skor så att dom åkte av så jag stampade runt i leran med strumpor :( haha , jaja men lite kul va det iaf! På kvällen blev det hotellet :P

Söndag: Bakis dag.



Vi va utklädda till Trollungar. Orkar inte skriva mer eller lägga upp några bilder. Kommer mer senare eller imon!




La undan en klänning idag :D

Idag har jag haft praktik, va roligare än jag trodde att det skulle bli! Jag och karin fixade en hel vägg plus lite till med massa badkläder och bikinis :D

På lunchen stack jag ner till Azzuro och hittade en jätte fin klänning till studenten, så jag la undan den! Ska hämta den så fort jag får pengar! Blev skit nöjd med den.

Idag på Lindex köpte jag en ny bikini, vet att jag har beställt en oxå men det är ju bra att jag har två. Så jag slängde alla mina gamla,fula och utslitna badkläder :P Köpte även en mascara och en present till mamma :) Blev inte alls dyrt eftersom att jag har personal rabatt.





Söt va? Är skit fin på iaf :)

Har inte hänt så mkt mer idag haha.

Men nu snart ska jag laga potatisklyftor och bacon :) Och sen sova. Nationellt prov i sv imon. Maxtiden är 5 timmar. Hoppas inte det är stort prov för jag kommer dö -.-

Önska mej lycka till, det lär jag behöva :)

Godnatt:*


Jävla kärring rent ut sagt! :@

Min dag är förstörd.

Malin och våran sv lärare rök ihop idag , över en löjlig sak. (det va läraren som överreagerade!) Så hon slängde ut Malin ur klassrummet och eftersom att Malin hade sin jacka i mitt skåp så hängde jag efter för att hon skulle få ta ut den och få gå ut och lugna ner sig. Efter att vi varit ute så gick vi till våran gammla sv lärare och pratade med henne för att vi ska kunna reda ut allt med våran nya sv lärare. Efter samtalet gick vi tillbaka till klassrummet. Där va våran nya sv lärare, kan kalla henne B.

B. sa att hon va arg på alla oss tre (malin,emelie och mej) och då frågade jag henne varför och vad jag hade gjort för fel när jag ba satt tyst när hon och Malin bråkade och då började hon slänga ut massa spydiga kommentarer, jag tog det lungt och förklarade att Malin hade sin jacka i mitt skåp och att jag gav den till henne. Då sa B ännu en onödig och spydig kommentar och då sa jag lungt till henne: - Varför håller du på ? Jag orkar inte bråka, så jävla onödigt och omoget. Jag kommer snart att bli jävligt arg!

Ne men då säger hon att jag och Malin sitter ihop som ett plåster och att hon är min ledare xD och att jag springer efter henne hela tiden, vilket jag absolut inte gör :S och då blev jag fan arg!

För jag är en sån människa som kan ta skit. Till en viss del! Anledningen till att jag tar skit är för att jag vågar oftast inte käfta emot men när jag blir riktigt arg, då blir jag fan arg med! Det blev världens liv iaf, och hon påstår att jag inte har bra betyg, vilket hon inte vet ett skit om. Men om hon tycker att fem Vg och två Mvg och resten G är dåliga betyg, då är hon fan dum i huvudet! Sen undrar jag va ni tycker, är det rätt av en lärare att påstå nåt sånt och kolla snett på en elev och säga att man är en dålig elev ?!

Hon sa en massa annat taskigt till mig oxå.
Men en sak jag tycker är lite roligt är att jag som är 19 år säger till en som är snart 60 år att jag inte vill bråka för att det är onödigt och omoget och den som är nästan 60 år fortsätter, det tycker jag är lite kul och ganska patetiskt!

Och jag är fortfarande arg, för är man lärare så beter man inte sig så. Jag har aldrig tidigare rykt ihop med henne, men nu efter detta. Så har hon sjunkt i min ögon och jag ser fram emot nästa lektion! :D

Pratade även med två andra lärare idag, båda tyckte att hon va löjlig!

Ni kanske tycker att jag är omogen som skriver detta i min blogg nu, men det skiter jag i :) för jag va tvungen att få skriva av min ilska. Nu ska jag laga mat!

hej då.



Känner mig inte så pepp på att göra färdigt min sv uppgift nu som jag redan har skrivit fyra sidor på eftersom att hon påstår att jag inte gjort ett skit!

Jag hatar dej.

Stress,stress,stress..

Guuuuuuud va jag har stressat sönder mig idag ... Skolan va lugn i början, men som vanligt blev det karneval snack och studenten snack. VILKET ÄR BRA! Men, det är för mkt nu!!!! :OOO men jag måste berömma Hp klasserna, för detta va nog det bästa karneval mötet hittills. Känndes som att vi kom framåt med karnevalen idag.

jag har även sökt jobb idag :)
, detta är mitt 8:de jobb jag har sökt :O hahah. men det är ju bra! Åh , jag lovar er att jag kommer ba till Gud innan jag går och lägger mej att dom hör av sig och att dom har nåt positivt att säga.

Jag va en sväng hos syven och snackade om att plugga på distans, alltså hemifrån på datorn, men måste erkänna att lånen man måste ta lockar inte mej :/

Mamma hämtade mej efter skolan idag. Åkte hem till henne och pratade om studenten, kom fram till vad vi skulle äta, dricka osv.

Halv fyra kom Malin,Cissi,Nattis och Vero och hämtade mej och så stack vi till Halmstad! Köpte saker till Karnevalen och så skulle jag köpa min student klänning från Gina Tricot MEN FY FAN VA FUL KLÄNNINGEN VA! Tur att jag inte beställde den :O Den va skit fin på deras hemsida men i verkligheten så skulle jag aldrig någonsin gå med en sån klänning .. Vet inte hur jag ska göra.. HITTAR JU INGEN FIN :'(

En stund efter att jag kom hem gled Malin och hennes pappa förbi mej med bilen som vi troligtvis ska ha på balen ;D OCH DEN VA SÅÅÅÅÅ SNYGG ^^

Snart börjar DH, så nu ska jag popa popcorn och sen ska jag soooooova som en stock.
Har egentligen sovmorgon imon Men jag ska till skolan tidigare för jag ska fixa en sak på datorn i skolan :)

PUSS och godnatt :*


Vill inte!

jag vill inte till skolan idag.. Somnade vid ett tiden igår kväll :S Så idag är jag verkligen inte pigg! Men jag tvingar mej själv till skolan ändå. Måste ju försöka orka den sista tiden nu.. Tänkte även att jag ska gå till syven idag och kolla vad man kan plugga vidare till efter skolan och så om man ändå inte har jobb.

Igår kväll kom jag på en sak. Jag och Malin ska fixa våra balfrisyrer på cityfrisören och dom bad oss lämna in vårat löshår efter gvd dagarna så att dom har tid att fixa färdigt det. och det gick vi med på. Men va fan, jag vill ju ha mitt löshår på studenten med :S så jag måste ringa och prata med dom .. Annars får jag väl fixa mitt löshår själv xD hahah.

Nehe strax ska jag dra iväg. Mamma hämtar mej vid min syrras skola och så måste jag gå ut med soporna innan med!

Uppdaterar senare, efter att jag har varit hos mamma och planerat studenten :)

Ha en bra dag!

PUSS:*

Går plus ;)

Skolan idag va inte så jobbig. Planerade mkt inför karnevalen och även lite inför studenten :) kommer bli sååå bra :D Fast känns som att jag har tappat hoppet inför karnevalen eftersom att det inte är så många som är engagerade.. :/ väldigt tråkigt tycker jag för det blir att det bara är några stycken som får komma på ideer och planera hela skiten, och en av dom är jag. Känns som att det är skit mkt just nu i skolan. Fatta inte hur jag ska hinna allt :S

Är både nervös och glad inför studenten. Nervös för jag har bara sommarjobb och kommer antagligen bli arbetslös efter det :'( Glad för att jag aldrig mer kommer behöva sätta min fot på Gärdet igen. Ni som ska börja gymnasiet, jag rekommenderar er att INTE välja gärdet, pga lärare och tekniken på skolan.

Jag vet vad jag ska beställa för klänning till studenten. Tyvärr får ni inte veta det förrens jag har beställt den, vill inte att den ska ta slut!! Så jag hoppas som FAN att den finns kvar och i min storlek när jag får pengar! Vilket är i slutet av månaden.

Aja iaf. Idag efter skolan stack jag till skatteverket pga att jag inte fått min deklaration och det visade sig att jag inte behöver deklarera och att jag får mina skattepengar på mitt konto automatiskt. Efter det hämtade mamma mej så stack jag inte på Lidl och handlade mjölk och kattsand m.m.

Mamma hängde med mej in på en kopp kaffe, sen kom Emelie B. Satt och drack kaffe och tjötade massa :D Hon köpte även en guldig plattångspåse :) Hoppas du blev nöjd! :)

När Emelie stack lagade jag mat, käkade och bytte sand i Röllies kattlåda. :)

nu sitter jag här lite smått yr!? vet inte varför. Men känner att jag börjar bli jävligt trött, så ska nog lägg mej en halvtimme ;P

Godnatt!

PUSS:*



NÅGON MER SOM ÄR INTRESSERAD AV EN VÄRMESÄKER PLATTÅNGSPÅSE!?

ISF, HÖR AV ER PÅ [email protected] :)

Har en röd kvar, en svart lack, två silvriga och två guldiga!!

Fy fan va jag är bra ;D

Vaknade vid elva tiden idag och har varit igång ända sen dess :O

Jag har:
*Målat färdigt väggarna i vardagsrummet :DDD YES!
*Tvättat tvätt.
*Dammsugit hela lägenheten.
*Strykit gardiner i typ en timme, häng upp dom och kortat av dom lite.

Och nu snart efter min pause så ska jag diska! det va tur att Malin kom hit innan, hon lagade maten, hade inte hon gjort det hade jag inte ätit förrens nu, Tack så mkt <3
As gott va det , potatisklyftor, sås, stekta champinjoner och fläskfilé :) Malin gjorde även färdigt våran scrapbook till projektarbetet! NICE, blev riktigt nöjd med den! Nu hoppas vi verkligen på MVG, så som vi har slitit!!

Har inte hunnit plugga idag :/ men det tar jag imon ist! imon ska jag även träffa Emelie B. det va ett bra tag sen nu ! Hon ska hem till mig för hon ska dricka kaffe, tjöta och köpa en plattångspåse (:

Men innan det ska jag till Skatteverket, FÖR JAG ÄR ARG! JAG HAR INTE FÅTT MIN DEKLARATION!!
Nån mer som inte har fått sin ?! Ska iaf kolla om det går och hämta en där ? Vill ju ha mina pengar tillbaka, för jag VET att jag ska ha pengar tillbaka. Åh, vad dom krånglar till det för mig :S

Aja, dags att fixa disken. Sen ska jag belöna mej med en chips påse ;)

hoppas ni har haft en bra helg, för det har jag :)

PUSS:*


Slänger in lite bilder med :)





Älskar mitt hår på denna bilden, även fast det är kort (:



En bild som Jessica har gjort om :P



Så här skall jag ha mitt hår på studenten, hoppas jag kan få det så igen :O




Gvddagarna -09



Jag och Malin förra sommaren, då festade vi galet mkt! haha



Denna bilden togs på min 18 årsdag :D



En hopp bild från förra våren :D




Higgings!

Igår pluggade jag som fan, tog en pause och åkte till mamma. Robin hämtade mej från mamma vid fyra tiden och så åkte vi och handlade.

När vi kom hem käkade vi och fixade oss och sen på kvällen bestämde vi oss lite hastigt att vi skulle förfesta hos oss och sen dra till Higgings. Det blev att Sandra, Mentos, Oliver och Marcus kom hem till oss :)

Stack till Higgings typ vid elva tiden, va kul att komma ut och träffa lite folk men jag är inte så stort fan av Higgings. Jag gillar mer ställen där man kan dansa :D Men kvällen va okej iaf, efter Higgins så stack vi på efterfest hos Kim. Vi va inte där alls länge. Det som sög va att vi kunde inte fixa skjuts hem så vi fick GÅ! Okej det är inte så långt men det va fett KALLT! :O

Idag är jag inte bakis nåt även fast jag blev ganska full på slutet. Ha precis städat undan alla öl burkar och lite så. Fundera på stor städa så slipper jag tänka på det i veckan. Måste egentligen plugga med men tror jag tar det imon ist när Robin åker iväg.

Nehe, dags att börja göra nåt vettigt kanske!

Trevlig Helg!


PUSS:*




Robin <3

Ännu mera plugg..

Är ju hemma från praktiken så jag passar på att plugga ! Har precis gjort färdigt loggboken till projektarbetet, ska bara skriva rent den på datan i skolan så nu har vi en mindre sak att tänka på.

Har ju nationella prov i sv nästa fredag så jag håller på att läsa igenom det häftet vi ska ha på provet och skriver sammanfattningar till VARJE text. Skit jobbigt. tar ju aldrig slut. Fattar inte varför vi måste göra det. Jaja.

Mår inte så bra idag, är hängig och näsan ba rinner hela tiden så blir väl att bara vara hemma denna helgen. Lite tråkigt faktiskt.. :/

Har tagit en lite pause från pluggandet nu. Sen när Robin kommer så ska vi måla färdigt dom sista väggarna. :)

Ha en bra dag !

PUSS:*

God Morgon

God morgon. Klockan är kvart i sex och jag är vaken pga att jag är täppt i näsan och det är så jäkla torr luft hos mig så jag hostar hela tiden. Måste köpa en luft fuktare.

Nu ska jag göra kaffe och försöka piggna till.


Pluggar!

Ja, jag är sjuk och sitter inne och pluggar -.- det suger. Men måste få bra betyg , tar ju studenten snart och som vanligt så får vi skit mkt och stora arbeten lite innan vi slutar ..

Suger att va inne när det är så fint väder, vill ha utemöbler, då hade jag kunnat pluggat på baksidan och dricka kaffe :)


vet ni vad jag hatar mest!? Dataspel, helt seriöst! Bli fan aldrig beroende av nåt sånt! Hata är ett starkt ord, och jag menar det verkligen när jag säger att jag HATAR dataspel.. Jävla nördar..





Snart ska jag laga mat, Klyftpotatis, pepparbiff och café de paris sås :D Mmmmmmmmmm!

Ha en bra dag och ni som kan, GÅ UT I DET FINA VÄDRET!

PUSS:*



Har jag sagt att..

Jag har köpt en jeans jacka på Vero Moda för 149:-





Inte jag på bilderna.. Hittade bilderna på google ;)

Jag har även köpt balskor, balväska, armband och ring till balen. Nu är det bara tiaran kvar och klister Bh.

Tyvärr får ni inte se bild på sakerna t balen förrens balen har vatt, dvs 6 Juni ;)

Recept. Finsk korvsoppa <3

3-4 portioner.

* 7-8 potatisar.
* Två morötter.
* En halv purjolök.
*  En halv Herkkulenkki (finsk korv)
* Två kött buljongtärningar.

1. Skala potatisarna och dela dom i fyra bitar.
2. Skala morötterna och skiva dom i runda ringar.
3. Skiva purjolöken.
4. Ta bort skinnet på korven och skiva den.

Häll allt i en kastrull med vatten och lägg i två kött buljongtärningar. Koka i 20-25 minuter och det är klart!

Rekomenderar att äta det tsm med knäckebröd med ost på och ett glas mjölk.

Så här ser korvens förpackning ut:


Finns i vanlig mataffär.


Grattis !

Vill bara säga stort grattis till min morbror och hans sambo, för dom har gift sig ! (: I smyg tillochmed :O :D

va i skolan idag , va inte kul. Näsan va täppt, näsan kliade, näsan nös 80 000 gånger, ögonen rann och halsen värkte. JAG HÅLLER PÅ ATT DÖ! :O Hahaha neh nu ska jag inte överdriva men det är faktiskt jobbigt :( Och jag är sån som tycker synd om mig själv när jag är sjuk, det erkänner jag och jag vill gärna ha medlidande! hahah.

Blir ingen praktik denna veckan, för som sagt håller jag på att dö! Och vill inte att det ska bli värre t nästa vecka för jag MÅSTE till skolan och jobba med projketarbetet!! + att på fredag har jag nationella prov i sv. Man måste sitta där i två timmar -.- och då måste jag fan vara pigg. Och på lördag är det Trajet och då kan jag verkligen inte vara sjuk ;D Nån mer som ska gå Trajet ? :D

För er som inte vet vad Trajet är så är man ett lag på max 8 personer och så ska man ha ett namn på laget. Man går 1.1 mil och medans man går så stannar man vid massa stationer och gör olika saker (tävlingar typ). Man kan oxå vara utklädd (vilket dom flesta är) och medans man går så super man :D hahah. och jag längtar som fan :))

Har velat gå trajet flera år i rad men varje gång jag ha anmält mig ha det va fullt så i år är det min första gång jag går trajet, önska mig lycka till ;D

Shit , nu tappade jag bort mej helt.. haha. Iaf efter skolan hämtade käre mor upp mig, köpte en maj blomma av min syster :) Mamma körde mig till Ica så jag kunde handla massa maaaat!

Lagade Finsk korvsoppa idag. FY FAN VA DET ÄR GOTT! åt det med knäckebröd med ost på och ett glas mjölk, Mmmm (:

Malin och hennes syrra kom hem till mig ett tag och drack kaffe eller ah dom drack te och tjötade ! Sen ha jag ba tatt det lungt och sovit lite och nu sitter jag här och mår skit och nyser!

Shit va långt detta blev hahah.

Nu ska jag röka.

PUSS:*


Sjuk..

Eller helt sjuk är jag inte, lite täppt i näsan och ont i halsen men jag vilar denna dagen och imon är det skola igen. Tänkte att jag ska hinna med att plugga matte idag oxå.

Känner mej jätte seg, har väl sovit för länge. Snart blir det kaffe och frukost så jag vaknar till liv igen!

Helgen i Gullholmen va jätte bra. Softade, Lagade mat, Spelade spel, va ute och gick, Drack, Bastade och letade fiske spön :P hahah. Jag vill verkligen åka dit i sommar! Det va skit fint nu när vi va där men tänk sen på sommaren när gräset är grönt igen och blommorna har blommat ut och en stekande sol :D Har jag tid och pengar så ska jag lätt dit igen och det kommer bli nice!

Igår började skolan igen, as segt! Jag tar studenten om knappt två månader och jag är redan skoltrött .. det är sjukt, för jag vill ju få bra betyg på dom sista ämnerna vi har kvar .. Men värst är ju praktiken , kul liksom att jobba från 09.00-18.00 VARJE torsdag och fredag, GRATIS!? Vem fan vill det ? visst, jag har lärt mej jätte mycket tack vare praktiken men jag kan ju säga att affärsarbete är inget för mig -.-

Ne nu börjar jag låta väldigt negativ hahah , nu ska jag leta studentklänning !

PUSS:*


Jag hatar att jag älskar dig..

Tänkte slänga upp lite bilder från Gullholmen !


Hamnen


Hamnen



Baksidan av stugan











Malin och jag tog en cigg och tittade på solnedgången på våran baksida efter bastun :D



<3

Orkar inte lägga upp alla bilder idag är seg som fan!

Men jag säger bara en sak, Gullholmen är vackert :)

PUSS:*

Kaffe och frukost!

Vaknade för en stund sen, hade kunnat sova jätte länge men det va för ljust :( Så jag är as trött nu!

Igår va jag duktig, pluggade i över en timme med svenskan. Ska skriva om en författare, jag skriver om Vilhelm Moberg. Låter kul va ? haha. Ne men igår hann jag med mycket, skrev fyra sidor :) och idag ska jag fortsätta på det :) och lite matte hade jag tänkt :P

Känns som att jag måste hinna med mycket idag :S Kommer inte hinna göra så mkt imon eftersom att jag ska t jkpg och shoppa t balen :) Så idag ska jag.

* Tvätta upp all tvätt
* Noppa ögonbrynen
* Städa
* Laga mat
* Tejpa listerna och börja måla!
* Plugga som fan !


Ne nu hinner jag inte skriva mer. Blir galen på min katt. Står och gnäller jämte mig. Ska gå ut med henne nu!

PUSS:*

Balklänningen :D

Igår vid två tiden åkte jag, Jessica och Malin hem till Malins farmor och och testade min och Malins balklänning. Fan va fina dom är :D jag är verkligen jätte nöjd (Y) Den va inte helt färdig än men det är den nog snart :) Efter att vi vatt hos Malins farmor körde vi hem Jessica och sen åkte jag och Malin och handlade mat. Blev jätte god mat igår, kyckling och kräftsallad med kall örtsås , MUMS !

Idag känner jag mig jätte glad :) Robin är på arbetsförmedlingen så vid elva ska jag göra frukost till oss. Tänkte att jag ska plugga lite med och så ska vi nog börja måla i vardagsrummet idag :D

På torsdag åker jag till Jkpg med Malin , ska kolla om jag hittar skor och väska till balen :) Har inte hittat några än :O hehe.

Och på fredag åker jag,Malin, Daniel och Robin till Gullholmen. Ska sova i stuga hela helgen, Malin fick det i födelsedags present från sina föräldrar :) Kommer bli nice som fan !



Nice va ? ;D


Nehe nu måste jag börja städa lite och hoppa in i duschen !

PUSS :*

Glad påsk i efterskott !

igår hann jag inte skriva nått i bloggen. Jag va och käkade middag hos mormor och sen åkte jag till Malin. Va hos Malin tills hon hade gjort sig i ordning sen stack vi till bambu. As gott va det ! åt stekta nudlar med kyckling, räkor och grönsaker , As gott va det!

Sen åkte vi till Steninge, Malins föräldrar va hos deras kompisar där. Satt där en stund , blev även bjudna på mat och öl. Ölen tackade jag ja till men inte maten eftersom att jag va så mätt efter den goda maten på bambu :))

Sen åkte vi vidare till Haverdal, enligt mej heter det Havredal, hahahah. Och där mötte vi Tommy Johansson :D as kul att träffa han igen. Vi gick i samma klass när vi gick i mellanstadiet och sen jag va typ 11 har inte jag sett han :P Så det va skit kul. Satt och förfestade med Malin, Tommy, hans tjej, Tommys kompis och hans tjej. Och alla va skit trevliga :D

Sen åkte vi in till stan, Kommer inte ihåg va den första puben hette som vi gick till men där fick Tommy en present av sin bror ( tommy fyllde år) och det va en champange flaska :D så sött :)

När flaskan blev tom så stack vi till The corner , helt coolt att det heter likadant som vårat favvo ställe i Bulgarien , men iaf så va vi där. Det va as nice , dansade lite och så :)

Riktigt lyckad kväll faktiskt :)


Snart kommer Jessica hem till mig :) Hon ska sova här inatt. Kommer bli skoj!

PUSS:*



Som sagt..

.. så mår jag inte så bra. Först tänkte jag inte skriva vad som har hänt här i bloggen. Men egentligen, vem som helst kan få cancer! eller hur ?

I tisdags fick jag reda på att min mormor har fått cancer i livmordern, just därför mår jag skit rent ut sagt! Jag vet att man inte ska tänka negativt och hoppas på det bästa, men hur jävla lätt är det då ?

Jag har iaf bestämt att jag ska träffa min mormor ofta nu, liksom mormor bor i Gvd som jag och hur ofta träffar jag henne ? en gång i månaden? Fatta inte hur jag har tänkt :S Det är ju kul att träffa henne! Synd att man inte fattar det förrens det händer nåt allvarligt.

Om gårdagen: Hade praktik på Lindex igår, kändes konstigt att vara tbax efter så lång tid, men det gick bra iaf! Lite små segt va det ibland.

Efter praktiken va jag med Malin och vi försökte klura ut vad vi skulle hitta på. Det slutade med att vi åkte hem till Sara på kafferep :) haha. Trevligt och kul var det !

Va hemma runt tolv tiden. Robin sov inte hemma, han va och festade, hatar att sova ensam.

Och jag upptäckte en sak igår, så jävla besviken blev jag och sårad så in i helvete. Låter typ som att jag menar Robin xD hahaha men det gör jag inte, det handlar om en annan person!

Skulle försöka sova vid två tiden, gick typ inte. Började tänka på mormor igen , lipade tills jag somnade.. Fyfaaan. Sen drömde jag mardrömar hela natten. Vaknade nu vid nio och tänkte det är inte ens nån idé att försöka sova mer. Så jag gick upp och nu sitter jag här som en jävla mumie. Ska strax fixa frukost.

Ha en bra dag !

PUSS:*

Jag älskar dig mormor <3

...

Mår inte särskillt bra. Känner mej helt förvirrad.

Uppdaterar när allt är bättre igen!

RSS 2.0