LOV!?

När f*n börjar lovet, vissa säger imon och andra säger på fredag? .. Vill inte gå till praktiken i onödan.

:'(

Jag älskar dig mormor. <3

Köket är färdigt!

Eller inte helt färdigt men nästan, Robin målade färdigt det igår :)

Igår började skolan efter två veckors praktik, tog hem en massa böcker så nu ska jag verkligen ta igen allt som jag ligger efter med. Skrev även in mig på matte prövningen som ska va i Maj nån gång. Det är typ nationellaprovet i matte som man får göra om , om man har IG, vilket jag har.

Tror inte jag kommer klara det eftersom att jag ska plugga matte på egen hand nu och jag om nån suger på matte, kan inte ens hela gånger tabellen.. Jaja, Önska mig lycka till!

Gjorde inte så hemskt mycket igår, sov mest haha. Ska strax borsta tänderna och dra t skolan! Tänkte skita i skolan idag men sen fick jag dåligt samvete och slet mig upp från sängen ;P haha.

Ha en bra dag!

PUSS!



Jag älskar dig <3




Kom igen nu ;D

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Sliten..

Jag vet, jag har inte skrivit på ett tag nu .. Men jag ha haft så mkt att göra denna helgen :D

Fredag: Blev ingen praktik för Lollo skulle nånstans och tatuera hela helgen så vi ska få testa tatuera nån annan dag :P Men då fick jag mycket tid över att fixa här hemma. Robin har ju målat hallen, det blev fett nice faktiskt. Han ska börja med köket imon :) sen är det bara vardagsrummet kvar :D

Åkte även till Lidl och handlade chips och läsk, hade ju tjejkväll hos mig:) Det va Sandra L, Sofia, Jessica och Malin som va med. Sandra M kom även förbi en sväng. Hade as kul, drack vin, tjötade massor, spelade spel och sen senare åkte vi till Higgings. Mycket lyckad kväll måste jag säga! Jessica sov över hos mig så jag slapp vara ensam. Så skönt att jag har fått upp kontakten med kompisar från reftele igen, ha alltid jätte kul med dom och jag saknar dom massor :)<3

Lördag: Va med Jessica til kvart över två. Städade och sen kom Malin. Jag fiixade mig snabbt sen åkte vi till min mot, jag fixade hennes hår med vågtången, blev jätte fint. Jag och Malin gjorde också vårat hår så men vi ångrade oss och plattade ner det ist :P När vi hade fixat mamma så stack vi till Malin och käkade. As gott va det :D Kommer inte ihåg va det hette med det va iaf pommes och så hade man spett så satt man dit råa grönsaker och rått kött. Så va det typ en skål på bordet med kokande buljong och så la man spetten där i så tillagades dom :) Och till det åt jag gräddfilssås med mögelost i och vitlök! Det va så jävla gott :)))

När vi hade käkat fixade vi till oss, stcka till mig och slängde på mig klackarna och örhängen och åkte till olivers fest :) Va riktigt roligt, synd bara att verkligen alla rökte hela tiden så sen kunde man inte ha ögonen öppna för att det sved av all rök :P haha. Jag och Robin va hemma runt 01.00 - 01.30 :) Inte så farligt faktiskt.

Söndag: sov till halv elva sen kom jag på att man ställer ju om klcokan så den va halv tolv så det va bara att gå upp. Fixade mig lite, somnade i en halvtimme kanske sen kom Robins mamma och hämtade oss. Vi åkte till hans föräldrar och käkade middag, skit gott va det !! Kom på nu att jag ha inte behövt laga mat på två dagar nu , nice ;P

Efter att vi hade varit hos Robins föräldrar stack jag till mamma och va med henne och Robin till Tobbe :P

Haha , jag och Robin va hos Tobbe en sväng innan . och på vägen hem typ 100 meter från våran parkering stoppar polisen Robin för att han satt för lågt ner xD Hahaha. Va lite kul. Hände inget , dom kollade bara körtkoretet och så som vanligt :D


Snart ska Robin börja med maten, ja vi ska äta en gång till ;) och medans han lagar mat tror jag att jag ska ta mej ett bad. Känner mig så sliten idag så nu blir det nog lungt ett tag framöver.

PUSS:*

HAR FORTFARANDE INTE FATTA HUR MAN TAR KORT..

dagens låt !

Jason derulo - In my head


God morgon.

Vaknade ganska tidigt idag, ovanligt ? haha. Tänkte ta itu med disken och tvätten snart. Käka lite frukost och börja städa.

jag fatta inte en sak. Vi städar ofta, nästan varje dag men nästa dag när vi vaknar ser det förjävligt ut igen ! VARFÖR? Är man verkligen så lat att man inte kan ställa tillbaka saker där dom ska vara ? :S hahah , neh nu får vi skärpa oss!

Måste hinna fixa mig och laga mat innan jag drar till praktiken. Men jag hinner nog, börjar ju klockan 15.00 ;P

Måste fråga Robin sen hur fan man hittar webcameran på denna datan. Allt ser så annorlunda ut nu, han har fixat så vi har windows 7 och det suger :P 

Nehe nu måste jag börja med disken!

Ha en bra dag.

PUSS:* 

Bra och dålig dag.

Idag gick jag upp vid halv sju för att väcka Robin , han skulle iväg idag på ett möte. Så jag va vaken tills han åkte, sen la jag mej och sov till nio. Fixade lite saker, sen kom Robin hem så vi lagade mat och tog det lungt.

Sen åkte jag iväg för att fixa en sak till hans överraskning ;P Ska bli så kul. Det är inte världens grej med det är kul iaf :) Och vem uppskattar inte överraskningar ? det är ju skit roligt även fast det inte är värsta grejen. Min bästa överraskning va när jag fyllde 15 och kom hem och det stog en moppe i mitt rum och när jag fyllde 18 och fick en överrasknings fest av mina vänner <3

iaf. Sen har jag bara varit hemma och tatt det lungt, har vatt så jävla trött idag. Malin kom även förbi , bestämde att vi ska till Halmstad och festa den 1 april för att fira Malins födelsedag. Hoppas vi får med Robin oh Daniel med, hade varit kul :)

Idag va Robin och kollade på när hans kompis Tobbe gick modell för en modevisning på hotellet. Sen kom Tobbe och Robin hit en sväng och nu har dom stuckit igen. Robin skulle sova hos Tobbe inatt så jag är ensam :(

Men han skulle komma hem tidigt imon så vi hinner äta tsm innan jag ska på praktik :)

Så har min dag sett ut, inte gjort nåt speciellt men det är skönt att ba chilla ibland :)

Strax ska jag sova. Hoppas jag iaf :P hahah

GODNATT :*

Jag vill berätta :))

va nyss och fixade en sak t Robins överraskning. Åh , jag vill berätta vad det är egentligen ^^ men ska försöka hålla mig :P

Hihi^^

La nyss till en sak på beställningen som jag glömde göra igår ;)



Va erbjudande på denna, ba 50 spänn :P

Beställt ny bikini :D

Igår kväll beställde jag en ny bikini från H&M. Fast det är inte jag som ska betala den, ska få den av Robin i födelsedagspresent :)

Är inte heeeelt nöjd med bikinin , men finns typ inga fina i år ? så jag valde en som var okej iaf. För väntar jag för länge så tillslut finns det inte kvar nån bikini i min storlek.





Vad tycks? :)


Haha imorse när jag vaknade så låg inte Robin jämte mig så jag fick panik och flög upp ur sängen och då såg jag att han låg på soffan. Hahaha jag hade visst tagit för stor plats i sängen inatt^^ och så va det för varmt haha. Blev skit rädd att han typ hade åkte och jobbat utan att säga hej då x)

Just nu sitter jag och dricker kaffe, ska strax ringa ett samtal som har med Robins överraskning att göra ;D hihi

Måste även handla idag, har knappt nåt hemma :P frysen är nästan helt tom, igen.. Hatar ha liten frys och litet kylskåp, känns som att man får handla jämt :O

På fredag ska jag ha tjejkväll hemma :) Då ska Jessica, Sandra L och Sofia komma hem till mig. Sandra M skulle komma förbi en sväng om hon kunde :) Vi ska typ käka nåt, dricka lite, spela spel och tjöta :DD Kommer bli jätte kul. Tycker det är roligt att jag har börjat umgås med mina vänner från Reftele igen, ha alltid så kul med dom :)

Nehe nu ska jag ut och röka och ringa ett samtal :D

PUSS:*

Glömt bort!

Glömt bort att visa mina nya skor jag har köpt.



Köpte dom förrra veckan på skocompaniet. Dom är skit snygga till tights och jeansleggings!







Har även köpt såna här solglasögon fast svarta på Lindex.



Bilder!

Jag vet att min blogg har blivit tråkig, jag lägger knappt upp några bilder längre men det beor på att Robin ha fixat datan så alla bilder är borta. Men jag ska se till att ta nya, vet att det är tråkigt att läsa en blogg utan bilder!

Första beställnigen!

Fick våran först beställning på platt tångs påse idag :) och Jessica ska även köpa en på fredag :DD

Nu är Marre glad :)



Har tvärr inte det rosa tyget, det va slut. Men har metallic- guld, -silver, -röd med svart spets. Och svart lack med svart spets!

Jobb..

Igår var jag inne på arbetsförmedlingens hemsida och letade efter jobb. Kollade i Göteborg, Borås, Jönköping, Gislaved, Halmstad, Falkenberg mm. INGENTING! dom hade typ bara 3 - 6 månaders anställningar, rörliga löner eller sommarjobb.. Va fan ska man göra ? Börja få panik, tar ju studenten snart och än så länge har jag bara sommarjobb på ISS..

FAAAAN!


Mässan.

I förrgår höll jag och Malin på med UF arbetet tills åtta på kvällen! Sen åkte vi hem till mig och fixade det sista och sen gick vi och la oss. Steg upp halv fem på morgonen, fy fan , det va inte kul! Jag såg ut som en ailien, mina ögon va helt svullna :P

Va i skolan klockan sex, tyvärr hade Emelie försovit sig, så jag och Malin sprang runt som fan för att hinna med allt. Det va ganska stressigt :O

Mässan var i Eksjö, tog två timmar med bussen dit och jag sov ingenting.. Det va totalt kaos där så vi kom inte fram med bussen och när vi gjorde det så hade vi bara en halvtimme på oss att göra klart våran monter! Men vi hann som tur va.

Det va skit kul på mässan igår, verkligen! Fick så himla mycket positiva kommentarer, det va många som ville köpa men inte hade pengar med sig men som tur var hade vi gjort lappar med våran mailadress och mobilnummer så dom kan besälla :D Jag hoppas att det är många som beställer :) Fan va kul isf! Sen kom en kille fram till oss, han jobbade med sjävla UF saken och invigade mässan mm. Han tyckte om våran idé as mycket, sa att dom va fina och sånt och han tyckte att vi skulle satsa på att få typ en frisörsalong att sälja såna åt oss :) Han trodde vi skulle gå långt om vi gjorde det :P men vi får se hur det blir!

När vi åkte hem vid fem på eftermiddagen igår va jag helt död, somnade i bussen! När vi hade lastat ur bussen och så , så åkte jag och malin till La Bella och käkade pizza. Sen hem till henne lasta ur bilen, hem till min mamma och hämta min syrra och sen hem till mig och sova :) haha.

Idag ska jag på kalas hemma hos mamma, ska fira min lillasyster som fyllde 12 år :) Dock följer inte Robin med! för han lanar ju.. Tur att jag har Malin :) Hon skulle komma lovade hon :)

Nehe, detta belv ganska långt. Nu ska jag äta frukost!

PUSS:*



Våran monter!



Catrin och deras monter!



Cissi och deras monter!



Bjuder vi på ;)



Jag och Malin som snyggast ;D



SnyggEmelie.



Våra snygga "steg för steg" bilder ;)

God morgon.

Idag har jag fått sova ut lite , fast blev ju inte så länge , vaknade av att jag va kissenödig och att det va för ljust :P

Har precis slängt in en tvätt i maskinen så snart är all tvätt rent :D Sen ska jag städa lite här hemma och så. Och vid tre blir det praktik :)

Imon blir det ingen praktik för mej, ska nämligen upp till skolan och fixa det sista med projektarbetet och sen ska jag fråga alla mina lärare vad jag ligger efter med, för nu ska jag börja råplugga;) Ska även skriva in mej att jag ska göra nationella provet i matte igen, har ju ig i mitt betyg i matte.. Tror faktiskt inte att jag kommer klara det men va fan, jag kan ju ge det en chans nu innan studenten :)

På fredag blir det lungt för mig, ska nämligen upp tidigt på lördag. Vi ska ha våran mässa, det är en mässa för alla som har UF företag. Och bussen går 06.30 :O Så jag måste alltså vara i skolan klockan 06.00 på en lördag xD JAG KOMMER DÖ!

Nu ska jag kolla lite på arbetsförmedligens hemsida om jobb! :D


PUSS :*

Sömnproblem !?

Just nu är jag inte så jätte glad. Somnade runt elva tiden igår, och vaknade 03.40. Vaknade till och började tänka på allt som måste fixas nu denna veckan och allt annat som jag måste fixa innan jag tar studenten. Och det gjorde att jag inte kunde somna om.. Tror jag stressa upp mig för mkt faktiskt och när jag gör det så sover jag knappt och det suger, för jag kommer vara så jävla trött på praktiken :/

Igår vaknade jag oxå tidigt och började tvätta tvätt, åkte till mamma på förmiddagen och sydde dom där värmesäkraplattångs påsarna (UF projektarbete), vid tre gick jag till praktiken (Lollo, tatueringsstudio). På praktiken fixade Lollo min tatuering på revbenen, va tvungen att fylla i fjärilen för den va skit ljus innan! För när jag gjorde den tatueringen första gången så gjorde han fjärilen sist och då slutade min kropp ta emot färg. Men han fyllde även i konturerna:)

Va verkligen as nervös innan jag skulle tatuera mig, fatta inte varför haha :P Men det gjorde inte så ont som jag trodde att det skulle göra, men ju längre upp han kom så kittlades det xD fan , va tvungen att säga stopp en gång för att jag skulle få skratta! Haha.

Lolla sa till mig och Emelie (hon har oxå praktik där) att vi ska få testa tatuera nästa vecka, på grisskinn givetvis :D AS KUL! :DD

Efter praktiken stack jag, Emelie och Malin till Malin , för vi jobbade med vårat UF arbete, ni får veta på lördag eller söndag vad vi gjorde ;D Men det va iaf en förberedelse till mässan som ska vara på lördag , åker redan halv sju på morgonen! Jag kommer dö .. haha

Igår kväll när jag kom hem så hade mitt löshår kommit :) Hihi, tänkte att jag skulle ha på mig det idag men ska t mamma vid åtta på morgonen och sy till typ halv tre på eftermiddagen så vem orkar sy så länge med löshår som bara kommer att vara ivägen ? Hahaha.

Nån som är intresserad av en värmesäker plattångs påse, kommentera på bloggen lr hör av er på nåt annat sätt ! :D



Så ser dom ut, dom har två fack, ett för plattången och ett annat för sladden :)

Nu ska jag sätta igång en tvätt och sen diska, klockan f*cking fem på morgonen !? HAHAHAH

Aja,

PUSS :*








Nu


:D

Fixade tatueringen idag :)





Så såg den ut första gången.



Och nu :)

:)

Ska fylla i min tatuering imon på praktiken :)


Ny praktik :)

Idag börjar min "nya" praktik , har praktik i två veckor nu så ska vara hos Lolla, en tatuerare :) Kommer bli spännande :) Fast börjar ganska så sent, ska inte vara där förrens klockan tre, men det är ju bara soft! hehe.

Igår kväll kom Jessica hit, det va trevligt, satt och pratade massa :) Hon sov även här så jag gick upp tidigt idag, ska strax slänga in pommes i ugnen och hopp in i duschen:) Ska göra pommes, nåt kött och sås (Y)

Sen ska jag göra mig i ordning , ska upp till "stan" med Emelie sen och shoppa lite :) Ska köpa nya solglasögon, jag älskar dom <3

Nu ska jag dra så ha en bra dag allihopa!

PUSS!

HAHAHAHA!

igår kväll så hade jag och Robin  lite förfest hemma hos oss skulle på 20 årsfest sen på kvällen :) Det va skit roligt hemma hos oss , det va jag, Robin och Robins två kompisar.  sen när vi skulle gå på festen blev jag as packad xD Inte bra. Men jag va ändå duktig för jag gick hem :) hatar vara på fest när man håller på att däcka så jag tänkte att det är bättre jag går hem och sover. Och när jag gick hem ramlade jag nog 5- 6 gånger, jag ramlade fan överallt xd HAHAH tänk om någon såg mig ?! Pinsamt isf.

Idag har jag vatt bakis som fan, bara legat i sängen hela dagen. Käkade god bakis mat innan, kebabsallad ^^

Snart ska Jessica komma hit och hon ska antagligen sova här, så det kanske är bäst att jag sätter i gång och städar xD ?

Här kommer lite bilder från igår :)



Jag älskar dig<3



:)








Idag har jag även varit klantig, gjorde mackor med makrill på innan och den ena mackan flög upp och ner i sängen :O Då va jag fan arg på mig själv xD

Också har jag beställt löshår :D (Y)

PUSS!





:)



Kör på mittbena idag, har inte haft det på typ 7 år :S haha

Frukost!

Sitter och äter frukost just nu :P ägg och bacon..

Känner mig glad idag , sista dagen på praktiken, helg, Robin kommer hem ikväll och från och med månda så ska jag jobba i tre veckor varje dag efter skolan ! :DD Hihi

Jag färgade mitt hår igår, mörkbrunt som vanligt! :P

Ska strax sminka mig så hinner inte skriva mer :P

PUSS :*

God morgon!

Ska snart ut för mamma ska köra mig till praktiken ! Känner mig inte alls sugen på det men det är bara att försöka stå ut. Ska verkligen ha praktik tills jag tar studenten .. ÅH.

Igår va jag hos mamma en sväng, stck ju inte till skolan. Sen städade jag lite och softade. På kvällen kom Krike hit. Satt och pratade om allt möjligt och åt godis :) trevligt !

Hinner inte skriva så mkt mer för jag måste dra.

Ha en bra dag allihopa !


pusss:*

<3

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG ÄR DET PAULIINAS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA!

Grattis sis, hoppas du får en toppen dag!

Jag älskar dig <3



Ingen skola idag.

Som sagt , det blir ingen skola idag. Blev inte att jag sov ut så värst länge, till halv åtta. Inatt drömde jag om allt jag måste fixa , hahah ? Att jag aldrig kan sluta tänka på det!!

Ska iaf diska snart och sen måste jag ringa ett viktigt samtal. Sen ska jag hem till mamma , behöver prata med henne känner jag.

Glömde skriva igår att vecka 11 och 12 så har jag två veckors praktik och då ska jag inte vara på Lindex. Jag ska vara hos Lollo på han tatueringsstudio! Kul att få pröva på nåt nytt :D

jag uppdaterar säkert senare.

PUSS:*

Blääää..

jag har för mkt att tänka på just nu känner jag.

* Orka fixa G i dom sista ämnerna innan jag tar studenten.
* Fixa färdigt allt till mässan som är nästa lördag.
* fixa färdigt hela projektarbetet.
* Orka med praktiken.
* Karnevalen.
* Studenten.
* Balen.
* Söka jobb (Har börjat söka jobb och fixat sommarjobb men efter sommarjobbet , va fan gör jag då?!)


Orkar inte tänka på allt det just nu. Det är sjukt mkt. Sydde sånadär plattångspåsar idag i två timmar. Skönt att vi har börjat. Men jag palla inte skolan imon.. Helt seriöst, ska ta ledigt och sova ut. Och nästa vecka ska jag gå till mina lärare och fråga vilka uppgifter jag inte ha gjort, skriva ner allt i min kalender och börja råplugga. Vet att jag kommer klara det , de gör jag varje år. Som när jag höll på att få gå om tvåan, när dom sa det till mig fixade jag allt på typ två veckor.

Just det!
Jag tror jag ska sluta på "kick- och thaiboxningen" , får inget utav det, jävla amatörträning känns det som, sen ha jag varken tid eller ork till det, ha faktiskt en lägenhet att tänka på med .  När jag blir fast anställd på ett jobb då ska jag köpa ett gym kort! Ha ju inte så brottom, är ju faktiskt inte fet, vill ba ha mer muskler. och det får jag inte av den träningen jag går på nu.

Nu ska negativa Marie snart laga mat ( Har inte hunnit äta mat än -.-), kolla på tv och sen sova!

BYE!

Förresten, så saknar jag Robin med .. <3

Överraskning på G !

Idag åkte jag ju till ortopeden och det va igen senknuta det va en kula med ledbandsvätska i. Det är inget farligt om man får en sån men det kan vara jobbigt för dom kommer oftast tillbaka.
Jag fick tre alternativ av doktorn:
1. Slå bort den med en hammare eller en bok lr något.
2. Suga bort den med en spruta och sedan spruta in kortison så det blir en ärrvävnad så att den inte kommer tillbaka.
3. Operera och få ett ca 2 cm ärr.

Jag valde alternativ 2! För han sa att om inte sprutan hjälper så är det ju bara att operera, så jag tänka att det är bättre att testa det innan jag väljer att få ett fult ärr mitt på hand.

Iaf, först hämta mamma (hatar nålar, måste hålla henne i handen). Sedan i med bedövningssprutan som gjorde as ont!!! Sen stack han en spruta i kulan och sög ut ledbandsvätskan. och sen sista sprutan va det kortison i och den stack han där va kulan hade varit. Dom två sista sakerna kändes inget :) men det va äckligt som fan.

Efter jag hade vatt hos läkarna så sprang jag in i citygross och handlade lite och sen hem till mamma. Lekte med både Eddie (hundvalpen) och Dolly (Katten) , sen kom Sandra M och tittade på hunden och rökte en cigg.

Sen åkte vi vidare hem till mig och vi satt och disskuterade en sak lääääääänge, och det handlade om en sak som vi verkligen längtar till :D hihi.

Sandra åkte typ vid fem, så jag käkade och sen gick jag och la mej! hahah vaknade för en haltimme sen. Så ska strax äta och sen kommer min syster som ska sova här inatt :)

PUSSS :*

PS!

Glömde skriva att jag har en överraskning på G till Robin :) Fast det kommer dröja typ två månader innan han får den men när han får den tror jag han kommer bli glad :D Hihi

Sjukt j*vla rastlös!

ÅH! den här dagen suger, finns verkligen inget att göra, ingen att snacka med. Ibland hatar jag att bo själv. som fan. Robin är borta så mkt så jag är ju ensam nästan hela tiden. När ska man bli van vid det ?! åhhhhhh.

Kan inte sova heller för jag är inte ett skit trött, för sova har jag nästan gjort hela dagen, smart va !? :((( Så nu har jag gjort kaffe och pommes , lr ah pommesen är inte färdiga än.

Så nu ska jag sitta i min ensamhet och sura ! fan kan det inte bli vår? Då ha man fullt upp hela tiden känns det som ..


KAN INTE NÅN BARA KOMMA HIT OCH GÖRA MIG SÄLLSKAP !!!!!!!!??????????


God eftermiddag ;)

Idag har jag inte gjort ett skit haha. ba legat i sängen och glott på tv, ätit och suttit vid datan. Det är så söndagar ska vara.

igår städade jag hela lägenheten , fast jag damsög aldrig, tar det ikväll ist. Jag och Robin åkte till hans föräldrar en sväng med, fick med oss smörgåstårta och några öl. Åkte till Ica med och köpte godis :) Sen va vi ba hemma och myste hela kvällen, så det blev en lugn kväll igår, skönt !

Imon ska jag till doktorn i vmo om min senknuta, den måste ju opereras bort :S nervös..


Nu ska jag gosa med kissen och titta på tv.

PUSS:*


En riktigt rolig kväll igår i Reftele !

Igår blev det att jag åkte till Reftele, va med Sandra, Jessica och Ewe :)

Först käkade vi en pizza på fritidsgården , Jessica jobba där så vi kunde vara där :P Sen åkte jag och Sandra till Ss till hennes pojkvän och hämtade hennes vin sen åkte vi tillbaka till fritidsgården. Vi drack lite och spelade "med andra ord" Fy fan va kul det va xD Vi skratta som faaan och skrek och höll på. det kanske inte låter så roligt men det va det verkligen. Det måste vi göra om tjejer ;D

Sen så sov jag hos Jessica inatt, blev att vi vaknade tidigt för hon skulle till ullared med hennes kusin. Hade tänkt att hänga med men orkade inte. Så dom körde hem mig :)

När jag öppnade dörren mötes jag av en jamande katt , Röllie hatar att vara ensam länge. Så nu ska jag fixa disken, äta och sova lite med kissen :)

Får se vad som händer ikväll, nu är jag så trött så det känns som att jag vill ba va hemma, men det kan ju ändra sig!

PUSSS :*

Helt sjukt ..

igår innan praktiken så stack jag och köpte cigg och frimärken , gissa vad jag skulle med sju frimärken till ? ;) haha, jag har skickat iväg sju jobbansökningar :D DUKTIGT MARIE! (A)

Stog på lagret igår på Lindex från 09.00 - 17.00 , det va inte så kul men jag erbjöd mej faktiskt för det va inte många som jobbade igår och så hade det kommit in mkt nya varor, så nån va ju tvungen att ta det. Sista timmen va ju bara plock och städning som vanligt.

Skulle åkt på träning igår, men när vi va i a torp ändrade vi oss och åkte hem, ingen av oss orkade .. Sen vid kvart i nio lr når åkte vi till mamma. Det hände en hemsk sak hos mammas grannar, någon dog. Jag vet inte vem eller hur personen dog men det va hemskt att se iaf. Polisen, ambulansen, soc och likbilen va där. Tror det va ett barn, såg ut som det iaf. Sov inte bra inatt, va helt chockad.. skiter i praktiken idag, hoppas dom förstår att jag inte orkar komma idag.

Min syster sov hos mig inatt, sa inget till robin för han skulle ändå sova hos Tobbe men mitt inatten så vaknar jag av att Robin står jämte sängen, blev as rädd :O hahah, så jag ha delat säng med min syrra och Robin inatt. Det gör jag inte igen! Knappt sovit nåt, fått armbågar i ryggen och på huvudet och sparkar överallt. 

Aja ska säga hej då t min syrra nu, uppdaterar nog senare.

Puss :*

Att jag längtar :)












<3

Besviken ännu en gång ..

Fick studentmössan idag , jag vet jag ska var glad nu ? jag var det , överlycklig , men nu är jag arg, ledsen och besviken.

så jag palla inte skriva nåt speciellt idag. kommer när jag är på bättre humör.






Vad ska jag göra för att få dig att förstå ?!


FÖR JAG SKA TA STUDENTEN, FÖR JAG SKA TA STUDENTEN, FY FAAAAAAAAAAAAAAAAN VA JAG ÄR BRA ;D haha.

Längesen nu !

längesen jag skrev men har inte haft tid, hade ju praktik i fredags och va helt slut nät jag kom hem så jag va bara med Robin och tog det lungt.

lördagen så förfestade jag, Malin, Emelie och Nona hemma hos mig, det va jätte trevligt ! Sen stack vi till hotellet där 20 årsfesten va men vi hade inte så kul så vi stack hem efter bara en timme. Gick och la mej nästan på en gång när jag kom hem.

Sen har det inte hänt så mkt mer. Ska strax plocka undan lite och sen vila för jag är jätte trött :(

Pusss.

RSS 2.0