IMON ÄR DET ÄNTLIGEN FREDAG !

Förra vecka skrev jag ett inlägg om hur det gick med valet och att jag blev besviken för att jag inte tycker om moderaterna och då va det en anonym som kommenterade så tänkte svara på detta :


har du frågat moderaterna vad dom tycker att socialdemokraterna gör för fel? Du bör ju lyssna på båda sidor innan du bestämmer dig?

Som jag skrev i inlägget så är jag inte så insatt i politik .. och visst jag tror verkligen att moderaterna gör massa bra också! Det gör väl nästan alla politiker ? men det jag inte tyckte om var att dom vill göra rika rikare och fattiga fattigare (och jag tillhör absolut inte dom rika haha) , dom vill att ungdomar ska gå hemma och vara arbetslösa medans sjukpensionärer ska jobba, dom vill ha euro i Sverige och som jag har förstått så blir allt mkt dyrare då. Dom vill även att alla företag ska privatiseras, även sjukhus, då måste vi köpa vår försäkringar för att få det vård vi behöver för en massa pengar. Och som sossarna sa till mig: Blir du sjuk och behöver en ny njure och så blir en rik sjuk och behöver också en ny njure, om han då betalar lite mer pengar (eftersom att han är rik) så får han gå före dig i kön! Liksom , det känns som att dom vill styra Sverige efter plånböckerna. och jag tycker att ALLA människor är lika värda, man ska inte behöva köpa den vården man behöver. Bara för att en människa är rik betyder inte det att hans liv är viktigare än mitt ? Därför röstade jag INTE på moderaterna :)) Hoppas du blir nöjd med ditt svar :)

Idag har jag fått en massa gjort :) Städat, vatt med Sandra, Vatt med Krike, Hälsat på mormor, jobbat, tatt en cigg med Moa och nu är jag hemma ! OCH IMON ÄR DET ÄNTLIGEN FREDAG!! Jag jobbar 08.30-12.00 imon :)) Skönt!

Nu ska jag strax sova.

Godnatt  :)



Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world!

Funderar..

..på hur man ska få tiden att räcka till!? Jag sitter och kollar på massa gammla bilder och saknar vissa människor jätte mkt men hur ska jag göra för att kunna ha tid för alla nära och kära ? Känns helt omöjligt..


Just nu vill jag tillbaka till studenten, karnevalen, balen och alla roliga fester och förberedelser <3




Den lyckligaste, roligaste och sorligaste dagen i mitt liv ! <3



Haha fin ful bild men men :) här va jag lycklig !

Jag håller tummarna ! :D

Igår jobbade jag från 08.30 - 12. 30 och efter jobbet kom mamma och Pauliina förbi en sväng och hälsade på. Vid 15.00 besiktades min lägenhet, tror inte det fanns några fel för han sa inget iaf :) Sen somnade jag, vaknade av att Moa ringde mej så jag stack till henne på lite kaffe :) Efter att jag va hos Moa svängde jag förbi "videobutiken" för att "hyra film" haha, neh men åkte till mina  kusiner och lånade tre filmer :) dom har väldigt mkt filmer om man säger så haha.

OCH IDAG SKA EN TJEJ KOMMA OCH KOLLA PÅ LÄGENHETEN !
Jag hoppas verkligen att hon vill ha den för då kanske vi kan flytta in i den nya redan nästa månad :DDDD

Så nu ska jag strax diska och lite så :)

Börja jobba 17.00 och slutar 20.30 , drygt..

PUSS :*


Impulsiv kväll :)

Igår jobbade jag 08.30 - 12.00 , stack t Kalles färg efter jobbet med Robin dock va det för mkt folk där inne så vi orkade inte vänta på hjälp. Så vi ska hämta mer färg idag eller imon :)

Igår kväll velade jag och Moa hela tiden om vi skulle till Sigges eller inte. Sen bestämde vi oss för att inte gå! Så vi satt hos henne och softade och lagade mat , sen ringer Malin och övertalade oss att åka t Sigges! Och det va tur att vi gjorde det för fy fan va kul jag hade ! :DDD Verkligen en impulsiv men jävligt lyckad kväll !! :)

Och nästa helg ska jag till Halmstad, som jag längtar :)

Jobba idag men börjar inte förrens 17.00 så jag hinner piggna till ;) tur att jag inte är bakis idag iaf!

Blev tyvärr inga bilder från Sigges igår.

Nu ska jag käka frukost :)

PUSS:*

Jag kan aldrig bara ta det lungt !

Idag gick jag upp vid åtta , drack lite kaffe och käkade frukost. Sen stack jag t tandläkaren. Och nej dom drog inte ut min tand :( dom påstår att jag har ont för att det är bakterier vid tanden så jag va tvungen att köpa ett bakteriedödande munskölj och en sån där liten tandborste. MEN jag tror att jag har ont för attt den inte får plats, pga att jag VET att jag har trångt i min mun det va därför jag hade tandställning när jag va liten.. dock hjälpte inte tandställningen för jag slutade använda den. + att i våras sa dom att det kan bli att vi måste dra ut den för att jag knappt har plats i munnen, dom vill väl vänta tills det blir nytt år med att dra ut den eftersom att det är då jag måste betala ! Men vi får väl se fall den där munsköljen hjälper. Hahah ah sen fick jag reda på att det är EN TILL VISDOMSTAND som är på väg upp -.- jaja..

När jag kan hem började jag storstäda, fy fan va jobbigt det va. Tog skåpen och allt ! dammade av och skurade golven. Nu är jag helt slut. Ska dricka kaffe snart och hänga upp den sista tvätten! Sen blir det att laga mat, duscha och förbereda mej inför jobbet. Börjar kl 17.00 och slutar 20.30 :)

Imon börjar jag jobba 08.30 - 12.00 sköööönt, för det betyder att jag börjar 17.00 på söndag. Så på söndag ska jag sova ut !

Imon efter jobbet ska jag och Robin hämta kartonger från mormor, så att jag kan packa. Sen blir det att åka och kolla på tapeter och måla färg till sovrummet och köket. :D Sen ska jag hem till mamma en rund och sen senare ska jag va med Moa :)

Ha en trevlig helg !

PUSS:*






Jävla skit dag :(

Ah dagen börjar med att Robin vaknar till, tittar på klockan och väcker mej och säger:

- När fan börjar du jobba idag Marie ?
- Halv nio , vadå?
- Upp med dej, jag kör dej till jobbet , klockan är kvart över åtta!


Så jag fick lite smått panik och flög upp ur sängen, slängde på mej kläder och satte upp håret sen va det bara att dra. Sån tur att jag har Robin, tack vare honom kom jag till och med fem min tidigare ;) Tack Robban :) <3

Ah, sen har jag knappt sovit något inatt, pga min visdomstand ! Jag visste att den va på väg upp för det sa tandläkaren till mig i våras. Men jag har inte haft så ont av det , ba lite någon gång då och då. Men inte så farligt. Men inatt kunde jag knappt sova, värken blev bara värre och värre och nu är den hemsk! Ringde till tandläkaren idag och fick en tid vid 09.10 imon på morgonen. Lite surt att jag fick det så tidigt eftersom att jag börjar jobba klockan 17.00 imon men va fan , jag vill bara ha bort skiten nu! Så förhoppningvis dra dom ut den , men jag vet inte om dom kommer kunna göra det för den har bara kommit upp typ 1/4 del. Jaja, får la se vad dom säger imon då.

Efter att jag har varit där ska jag hem och städa och tvätta tvätt. Ska nämligen besikta lägenheten på måndag. Jag måste säga att jag är nervös haha Löjligt kanske men det är min första egna lägenhet så är rädd att dom ska klaga på något men jag har iofs inte tagit sönder något så det gör dom förhoppningvis inte. Men man vet aldrig..

Nu ska jag strax hänga upp tvätten , jag vet , jag städar och sånt lite sent nu kanske men va fan, jag måste göra något för att inte tänka på tanden. Har även tvättat badkaret, handfatet och toaletten idag :) + att jag har sovit hela dagen efter jobbet..

ÅHHHH, Jag vill egentligen inte gå själv till tandläkaren. Är rädd för sprutor som fan. Brukar alltid ha med mamma när jag ska göra något med bedövning och prover och så. Men imon kunde inte mamma :(( Men detta fixar jag !

Nu är tvätten klar, TJINGELING!



Åhhh, jag vill utomlands igen..


Jag är grym ;D

Igår blev inte kvällen så jätte lugn haha. Bjöd Moa på lite mat, kaffe och tjöt ^^ Sandra kom oxå förbi på en cigg.

Idag har jag hunnit med mkt!

Jag har:
* Målat halva finrummet , HELT SJÄLV! hah
* Ätit, druckit kaffe, rökt och sovit hos mormor ;P
* Jobbat 17.00-20.30
* Lagat mat.
* Betalat räkningar -.-
* Diskat.


Visst är jag grym ?! ;D haha. Ne men nu är jag fett pepp på att flytta så imon efter jobbet ska jag dra och måla färdigt andra halvan i finrummet. Suger bara att vara där själv :( Så kom gärna och gör mej sällskap :DD

Nu blir det snart mat för min del och titta på "Kungar av Tylösand". Sjukt program men jävligt underhållande, men jag måste säga att ibland skämms jag så mkt för deras skull så jag byter kanal xD hahahah. Tycker synd om deras föräldrar faktiskt men jag ska inte klaga, nu har jag något som underhåller mej tills Robban kommer hem :D hah

PUSS :*


"Bara" 10 dagar kvar tills min helg börjar..

.. men jag ska väl inte klaga. Jag har ju ett jobb iaf!

Idag har jag jobbat 08.30 - 12.00 , hälsat på mormor, sen jobbade jag på presentverkstan i 2,5 timme :) Jag gjorde 84 godisstrutar , ganska bra iaf ;P haha.

Efter jobbet stack jag till Ica och handlade mat, kom hem, diskade, slängde i en tvätt och nu lagar jag mat. Baguetter med tonfiskröra. Lätt men GOTT! Tänkte att jag skulle dammsuga sen men jag tror jag låter Robin ta det imon innan han drar t jobbet. Känner mej ganska trött idag och jag måste orka måla finrummet imon innan jobbet.. Så det är la bäst att jag är utvilad ;D Men jag har ändå hunnit med mkt idag :)

Strax kommer Mimmi och hämtar sin jacka som hon glömde här i lördags ^^ haha.

resten av kvällen kommer jag spendera framför tvn och datorn :)



Miss u !



Jävla skit ..

Är riktigt irriterad över hur det gick med valet, förstår inte hur folk tänker nuförtiden.. Tänkte kolla färdig på valet igår men det blev så sent så jag somnade. Sen när jag vaknade kom jag på att jag inte visste hur det hade gått så jag satte mej vid datan , loggade in på Facebook och såg vad folk hade skrivit.. Aja finns inte så mkt att göra åt saken , jag är inte så insatt i politik, jag har liksom aldrig brytt mej innan men en sak vet jag att jag INTE tycker om moderaterna. Snackade med Socialdemokraterna på stan en dag och frågan vad dom tyckte att moderaterna gjorde fel i och så berättade dom. Och det dom berättade är ju helt sjukt. Orkar inte skriva vad dom sa men sjukt va det iaf..

Igår tillbringade jag min dag med Moa, hon kom hem till mig så drack vi kaffe, lagade mat och tjötade. Senare på kvällen stack vi och röstade, sen hem till Moa. Vid 21.30 kom Robban och hämtade mig :)

Idag har jag la inte gjort så mkt. Städat, hälsat på mormor och jobbat.

Imon jobbar jag 08.30 till 12.00 och efter jobbet ska jag till mormor för att käka och dricka kaffe. Vid två tiden ska jag till Presentverkstan för att jobba lite extra :)

Ha inget roligt att skriva mer än att jag ska lägga mej i sängen och läsa i Twilight boken, håller på med den sista boken och den är GRYM!! :D



Saknar min bebis och jag hatar vad jag har gjort mot dig <3

Sliten ..

Usch, när jag är ledig nästa gång ska jag ta en "vilodag" iaf, känner mig sliten som fan nu. Inte bakis eller något sånt bara så jävla trött och seg.

Ah igår hade jag förfest hos mig innan Sigges och jag säger ba en sak: Fyfan va kul jag hade :D
Vi blev lite fler än vad vi skulle vara från början med det va ju ba kul, en härlig mix blev det! Det va Catrin, Moa, Malin, Pia, Fanny och Mimmi :))

Haha, vi skulle ut och röka igår så hade inte Catrin någon tändare så skulle hon fråga efter en haha men det blev lite fel.
- Ge hit tandläkarn !
hahahahahahha, Fy fan va vi skrattade x) Och det Moa gjorde, shit det va as kul dock kan jag inte skriva vad det va man måste typ visa hehe.

Aja, iaf skit kul va det igår, Sigges va sådär , verkligen inte värd 200 kronor iaf. Fundera på att ha en hemma fest innan jag flyttar. Jag tycker nog att hemmafester är roligare än att dra ut. Eller jag tycker väl bara så för att jag bor i Gvd.

Nu kommer lite bilder från igår.




















Björn Rosenström idag !

Igår jobbade jag och efter jobbet träffade jag min chef, skrev på kontrakt och så :) Sen stack jag t den nya lägenheten. Träffade massa folk igår som ville se lägenheten haha. Jessica och Mia kom förbi, hyresvärden, Robins syster, Emelie och Sandra&Mentos. Efter de fixade jag och Robin med fin rummet ett tag. Sen stack vi hem och packade badkläder för vi skulle till Sandra och Mentos och Basta.

Vi fyra lagade mat ihop, as gott kött, dock blev det inte mkt :/ haha. Vi bastade, drack lite, tjötade och sen drog vi t Higgins.

Det sög, det va lite folk, dom som va där va trevliga i början sen verkade alla få sne fylla titt som tätt :S Jaja.. När Higgings stängde vid  ett GICK jag och Robin hem :O hahah fy fan va långt det va !

Idag ska jag fixa här hemma, för sen blir det föfest inför Sigges med Moa, Catrin och Kanske Mimmi :) Kommer bli såå kul och Björn Rosenström ska va på Sigges idag med så det lär ju vara mkt folk ;D

Nu ska jag käka frukost och ringa Moa :)

Nu är jag tillbaka ! :)

Jag vet att jag inte har skrivit på jätte länge. Men jag tappade orken när jag va arbetslös, för allt nästan egentligen. Jag tänkte alltid "jag tar den imon istället" men det va för att jag visste att jag hade ändå inget att gå till nästa dag. Hade all tid i världen. haha. Men nu tänkte jag att jag skulle ge det ett försök igen! Men mest för mina släktingars skull :) Det är många som har påpekat att jag har slutat skriva :P så nu börjar jag för eran skull igen ;D

Det har hänt en hel del saker under tiden jag inte har skrivit, bra och dåliga saker, intressanta och ointressanta.

Så jag tänkte skriva dom intressanta sakerna.

* Jag och Robin har inte mkt kvar i den nya lägenheten.
* Jag har börjat umgås med Moa igen (gammal barndomskompis)
* Jag har äntligen hittat någon jag kan övningsköra med. Tack Elisabeth ! :)
*Jag har fått ett jobb.
*Röllie is gone, va tvungen att avliva min bebis, R:I:P <3

Just nu jobbar jag som personlig assisent för en äldre kvinna i Gislaved, tjänsten är 50% men jag jobbar en hel del extra oxå. Jag trivs jätte bra med mitt jobb, dock hade jag kunnat skippa att jobba varannan helg men va fan det är bara att ligga i nu, Mitt mål är att jag ska ha körkortet till nästa sommar :)

Min älskade bebis va vi tvunga att avliva pga att hon blev väldigt sjuk. Hon började bajsa inne, jag kunde inte fatta varför. Men sen märkte jag att hon inte gjorde med flit, en dag gick jag in i köket och Röllie gick framför mig och då droppade de bajs från hennes rumpa medans hon gick. Men det va oxå blandat med blod och då kännde jag att nu har det gått för långt. Jag kunde inte ha kvar henne för min skull, jag va tvungen att tänka på hennes eget bästa. Och ni som påstår att jag ge upp för lätt behöver inte ens kommentera !! För det har jag inte gjort, förra året va hon lika sjuk och då la mamma ut 5000 eller 6000 på en operation åt Röllie. Tydligen hjälpte det inte. Och hade jag haft dom pengarna nu hade jag inte tvekat att lägga ut dom igen för att jag skulle få ha kvar min bebis..

Så där. blev lite långt , men har ju inte skrivit på ett tag .. Ska försöka uppdatera i helgen men ska vara i den nya lägenheten och fixa sen ska jag även till Sigges ;)

Ha en bra helg :)

Nu blirre frukost för mig, duschen och lite så sen jobba , 08.30 - 13.00 och 13.30 ska jag träffa min chef :)



Sista Chappen. Robin, Jag, Malin under fyrkanten och Tobbe.



Jag ser fortfarande likadan ut :)



Röllie samma dag då hon gick bort.. Gråter fortfarande när jag ser bilder på henne :'( <3 <3 <3 <3 <3



Zimba har vi kvar. Här leker han i handfatet med vattnet :)





Röllie som kattunge. Finare katt finns inte ! <3



RSS 2.0