Söndag :)

Igår va jag med Mamma, Malin och Seija. Vi satt och drack, tjötade och åt ! Mamma, Seija och jag skulle egentligen käka kräftor men sen ville mamma och Seija inte ha så jag fick allt för mig själv hahaha ;D Fy fan va gott det va !!

Sen senare stack vi till Chappen :) Är inte bakis idag :D fast det kan ju komma senare ;P haha

Och idag kommer Robban hem :DDD <3 <3 <3




Miss U :'(



Det är sjukt hur mkt jag saknar dig min bästa vän. Har så jävla mkt minnen tsm med dej, hade alltid roligt ihop med dej, även fast vi kunde bråka en hel del hahah. Sitter och tittar på bilder på dej och mej , hahah minns du kryssning när vi ramlade i hytten ? xD HAHA. Fy fan va kul det va! Eller alla gånger du följde med mej hem efter skolan och jag somnade jämt haha och alla fester :)) Jag hoppas inte det blir så som du sa att det kan bli .. Tänker på dej även fast vi knappt ses längre..

BUMBY RIDE!

I torsdags så sov Jessica och Pauliina här. Vi gjorde inte så mkt, tjötade, kollade på film och käkade massa gott :)

Igår va jag med Malin , käkade hemma hos henne, sen stack vi till Anderstorp och hälsade på Malins kompis :) Oxå en lugn kväll.

Idag blir det käka kräftor med mamma, Seija och Malin. Kanske blir en sväng till Chappen :)

Jag har kommit på att jag vill inreda den nya lägenheten med Shabby Chic stilen :) Såå jävla fint är det :) Robin är och jobbar i Sthlm på mässa med sin mor och han har köpt två lampor till den nya lägenheten :))

Idag taggar jag inför kvällen med låtarna Bumby ride och Dance and sweep ;D


Kapten Röd !

Igår va jag, Nicko och Julia och kollade på Kapten röd i Gbg. Han va sååå grym!!



Så här såg jag ut. Dock åkte håret upp i Gbg för det regnade och mitt hår är inte vackert i regn ;) haha



Vi åt Kinamat , va inte så gott faktiskt



Nicko picko :)



Julia :)



Kapten röd :)))



kapten röd



Kapten rööööd ;P



Nicko och Julia :))



Jag va glad för jag hittade en Jeans skjorta från Gina tricot för 49 KR!! :DD

Säga upp lägenheten idag!

Idag ska jag äntligen säga upp lägenheten. Det betyder att vi flytta den 11 November, kommer bli en kall flytt :S aja jag får ju flytta iaf. Men vi måste börja spara pengar nu, det finns en hel del möbler vi behöver, typ en ny soffa, tv bärnk, matsalsbord, dubbelsäng och massa annat! Aja , det kommer bli kul att inreda den iaf :)

Efter att jag har sagt upp lägenheten så ska jag hälsa på mormor en sväng och sen blir det att dra t Gbg med Nicko och Julia :DD

Kommer bli såååå kul, skriver mer imon :))

Nu ska jag käka frukost!

BYE!


Bra dag !

Idag va jag på arbetsförmedlingen för jag skulle välja en  jobbcoach och jag valde Manpower :) dom verkade skit bra !

Efter att jag hade varit där stack jag hem till mormor, helt plötsligt fick jag ett samtal om att jag ska på arbetsintervju på fredag klockan tolv! DOCK är det i Halmstad men är det bra arbetstider, bra jobb och hyfsat bra lön så tar jag det så länge. Kommer bli långa dagar men då har jag ju lön iaf och så kan jag söka annat jobb under tiden i Gvd eller närmare Gvd :P

Aja jag hoppas på det bästa !!


:DDD

Imon ska jag äntligen säga upp lägenheten ;D




God morgon!

Gick upp vid åtta idag , lite segt va det eftersom att jag somnade sent igår. Snart ska jag dra upp till arbetsförmedlingen för att välja jobbcoach. Ser inte fram emot det men vem vet den personen jag väljer kanske är duktig :P

Efter att jag har varit där ska jag dra upp till mormor och hälsa på :) Ska ta med mej kameran så jag kan visa hur våran nya lägenhet ser ut :)

Sen vet jag verkligen inte vad jag ska hitta på, städa hade ju behövts :)

Just det! Det kanske blir att jag drar t Gbg imon och kollar på Kapten röd med Nicko och Julia, så jäääävla kul!! :DDD

Skriver nog ett inlägg sen senare :)


:D

Blev att jag stack upp till La bella via med Emelie , käkade kebabtallrik :) Va faktiskt inte så gott men Emelie va hungrig så hon åt upp resten ;P haha.

Idag va Robin hos vetrinären med Zimba , han hade ju öronskabb stackarn men nu är hans öron rena och fina bara det att hans öron ser mkt mkt större ut nu så han ser lite roligt ut ^^

Katterna fick medicin som ska tas 3 dagar i veckan i 3 veckor. Fatta inte hur jag ska lyckas spruta i skiten i Röllies öron när Robin åker till Sthlm. Hon gillade inte det kan jag lova! Så någon som vill hjälpa mej i veckan kankse ? (A) Bara att säga till isf! haha.

Haha visste ni en sak ? Zimba kan åka bil utan bur, helt duktig är han. Han typ tycker om det haha. Ligger ba i ens knä och gosar och spinner. Coolt tycker jag ;D

Skulle skriva något mer typ viktigt ? men glömde bort vad det va ... Aja, kommer jag på det så kommer det ett inlägg senare :)


Jag vill, jag vill, jag vill!!

På onsdag är Kapten röd i Gbg och spelar !!

Någon som har lust att dra?!, det är kulturkalaset i Gbg så det är gratis. :DDD

Första dagen som arbetslös ..

Jahopp idag är min första dag som arbetslös , kul .. Imon blir det arbetsförmedlingen för att välja en jobbcoach... Har inget kul att skriva för jag har verkligen inte gjort ett skit idag ..


Har tänkt på en sak , valen man gör i sitt liv, hur ska man kunna veta om dom är rätt eller fel ? Känns som att just nu står livet helt stilla. Händer inte ett skit och det som händer är inte roligt.
BLÄÄÄÄ!

Ska ut och röka och sen ta en macka eller nått. Orkar inte laga mat. Suger att laga mat själv..

BYE!


Lördag :)

Igår jobbade jag min sista dag. Ganska skönt eftersom att jag har börjat få värk i ryggen. Mindre kul om jag är arbetslös länge -.- men jag har börjat tänka så här, så länge jag ligger i och söker jobb så kommer någon höra av sig snart :) så är det bara. Ta en dag i taget.

Efter jobbet stack jag till arbetsförmedlingen, sen till mormor för att raka Johans hår och sen hem. Duschade och gjorde mej i ordning. Sandra kom och tog en cigg med mej och sen körde hon upp mig till Emelie :) Jag och Emelie stack och kollade på lägenheten :) sen gick vi till Calles färgcenter , jag har hittat jätte fina tapeter :DD

Jag och Emelie gick hem till mig, satt hos mej en stund och pratade om allt och ingenting :P Sen åkte vi till Sandra och Mentos, Pierre och Caatrin va där med. Satt och drack och tjötade :) Jätte trevligt!

Stack hem vid tolv tiden med Robin, stekte hamburgare och sen gick jag och la mej.

Jag  ska strax börja göra mej i ordning för idag ska jag till Värnamo hem till Nickolina :D Kommer bli sååå kul :))




Min nya tröja, dock ser spetsen konstig ut på denna bilden :P



Min nya fina handduk :))

Jag är så jävla lycklig ! :DDD

Igår ringde Eva mej med väldigt goda nyheter. Jag och Robin ska flytta till en stor tvåa i samhället. 100 kvadratmeter, balkong och öppenspis ;D MEN allt ska målas om och tapiseras. Lite jobbigt men det kommer bli
fint :) Dörran, skåp,garderober ska oxå målas om!




Köket



Köket



Köket



Hallen



Vardagsrummet



Vardagsrummet



Finrummet



Finrummet



Toaletten



Toaletten



Sovrummet



Sovrummet



Den stora garderoben :)


Va tycks ?! Kom gärna med ideér på färger och tapeter till väggarna :)


1,5 år :)

Idag har jag och Robin varit tsm i 1,5 år :)

Ska strax dra till jobbet och efter jobbet ska jag till affären och handla lite godis och sånt tills ikväll :) När jag kommer hem måste jag diska och dammsuga. Orkade inte göra det igår när jag kom hem.

När Robin kommer hem blir det att käka tacos och sen kommer vi bara mysa hela dagen :)

Det lär inte bli mer uppdatering idag.

Just det. Jag har bara idag och imon kvar på jobbet sen är jag arbetslös.. FU*K!



Jag älskar dig min plutt <3


Vmo idag.

Idag efter jobbet stack jag och Jessica till Vmo. Varför ?! Jo för jag har sökt jobb ;) haha. Gick runt i klädbutiker och lämnade jobbansökningar :) så nu håller jag tummarna (Y)

Blev att jag köpte en turkos handduk till händerna i toaletten :) Skit fin va den :D Köpte även två näs piercingar från Puss. Blev en med blå diamant och en med rosa. Käkade även kinamat idag, mums !

När jag och Jessica satt och väntade på bussen träffade jag på Nicko :D Hann dock inte snacka så mkt för bussen kom :P

Det blev att jag hoppade av i Reftele för att umgås med Jessica. Hon hade fått hem sina 15 filmer hon hade beställt så vi tittade på The Butterfly effekt, så jävla grymt bra film (YY)

Och vid åtta tog jag bussen hem. Har la inte gjort så mkt, plockat undan lite som vanligt, fixat i scrap booken och tittat på tv :P

Snart ska jag ut och röka, måste hämta posten med för den hade jag glömt av :P

Imorgon har Jag och Robin varit tsm i 1,5 år :) Så jävla underbart. Och imon kommer han hem från Halmstad så då blir det att laga mat och bara mysa hela dagen :) <3 Jag älskar dig hjärtat <3



Fest i Karshult 31/7-10



Fest i Karshult 31/7-10



Fest i Karshult 31/7-10



Fest i Karshult 31/7-10



Fest i Karshult 31/7-10



Fest i Karshult 31/7-10



Fest i Karshult 31/7-10



Fest i Karshult 31/7-10



Fest i Karshult 31/7-10

Vill ni se EXAKT alla bilder?! då får ni kolla min Fb , ta sån tid att ladda upp bilder här..


Tisdag.. -Fan va veckan går sakta..

Idag har jag jobbat. Efter jobbet gick jag in på KappAhl och köpte en svart tröja med puffärmar. Och så va det spets på tröjan med. Skitsnygg MEN jag såg en sak på den nyss. Det finns ett ställe på tröjan där är inte spetsen fastsydd. Jag vet inte om jag kan gå tbax med den , jag ha kvittot kvar men jag har ju dragit bort etiketten plus att jag har haft på mej den idag?! Får väl försöka sy fast det själv eller nåt. Tråkigt!

När jag kom hem började jag plocka undan lite och sen skulla jag diska, gick inte så bra. Höll på att diska en mugg och den gled ur min hand och landade på ett glas. Jag skulle försöka ta muggen i luften men hann inte och istället skar jag mej på glaset. Pissade blod som fan -.- Trodde först att jag va tvungen och sy men sen såg jag attt det bara va en litet sår hahaha :P Ska alltid tro det värsta ;D

Bjöd mamma och Pauliina på mat i dag. Spagetti och marres special köttfärssås, skit gott blev det :D Efter maten stack jag hem till Sandra. Vi satt och snackade, sprang i affärer och drack kaffe :) Idag köpte jag en klosax, behöver verkligen det MEN Röllie låter verkligen inte mej klippa hennes förbannade klor :S skit irriterande, är ju rädd att dom kommer bli för långa så att hon får ont.. Sandra köpte typ som kattgodis fast det skulle rena katternas tänder, typ ta bort tandsten och sånt. Fick två st av henne, skulle se fall mina katter åt dom. Och det gjorde dom, dom blev helt galna haha. Så jag ska oxå köpa såna (Y)

Efter att jag hade varit hos Sandra stack jag hem till min moder jord haha, satt och tjötade sen körde hon hem mej.

Imon åker jag t Vmo med Jessica. Kommer skämma ut mej totalt -.- men men va fan gör man inte för att ** *** **** ?! Gissa vad jag ska göra ?! ;D Det får ni reda på imon!

Nu ska jag röka, tvätta av mej sminket och försöka sova. Förhoppningsvis sover jag bättre inatt, UTAN mardrömmar :((

Saknar Robban , <3




Jag och Jessica <3



Robin, mitt allt <3

Monday..

Jaha, va fan har man gjort idag? Jo jobbat som vanligt i onödigt två timmar -.- Förstå mej inte fel, jag är glad över att jag har sommarjobb MEN att jobba två timmar om dagen börjar bli tröttsamt nu .. Känns sååå onödigt!

Efter jobbet tog jag en cigg med Robban på lilla konsum, sen tog jag en cigg med Malin och efter det tog jag en cigg med Sandra , hahah det blev en del ciggaretter :P

Robban har åkt t Halmstad. Han ska vara borta tills på Onsdag eller torsdag. Suger att vara ensam hemma. Men det är bara att stå ut.

Jag är avundsjuk på alla som har fast jobb och jag är avundsjuk på alla som har semester.

Detta är min sista vecka på jobbet och sen är jag arbetslös -.- Det ska vi fira i helgen ;D haha. Hoppas jag har tur. Typ är ledig en vecka eller två och sen får jag jobb, hade varit SUPER!

Längtar till torsdag för då har jag och Robin varit tsm i 1,5 år :D <3 Och så längtar jag till lördag för då ska jag t Vmo och äntligen träffa Nickolina, Fanny och Susse :)))

Nu kom Malin, vi ska röka. BYE!

ÄNTLIGEN ÄR DATORN TBAX!

Guuuud, känns som att jag inte har skrivit på en evighet nu ! Datorn har krånglat en hel del den senaste tiden och en morgon blev Robban trött på det så han lämnade in den på Datacentrum eller va fan den heter xD Aja, den är fixad och tbax nu !

Förra fredagen stack jag och Robin hem till Mikael och Mats. Där käkade vi god mat, drack öl och spelade Buzz :)) Super trevligt!

På lördagen va vi hemma runt sex tiden. Direkt när jag kom hem började jag fixa mig, Jessica kom och sen började vi förfesta. Vi satt hemma hos mig och pratade om allt och inget, sen skulle vi till Pumpen som hade fest. JAG SKOJAR INTE, VI GICK I EN OCH EN HALV TIMME :OO Asså jag bor i världens ände typ, ne men fatta vad tid det tar att gå från Odengatan upp til OKQ8 :S

I veckan ha det la inte hänt något spännande , har jobbat som vanligt.

Denna fredagen va jag och Robin hos hans föräldrar. Jag och Robin målade klart taket i altanen, fikade med Robins föräldrar och hans farfar :) Sen senare på kvällen käkade vi pizza, drack öl och spelade kort. Jag va GRYM i början när vi började spela Grannen (tror det hette så) sen någonstans så fuckade allt sig och jag förlorade , vilket Robban tyckte va skit kul. Sen visade Eva söta bilder på Robban från när han va liten bebis ^^ Kan ju säga att det blev en sen kväll men kul va det ! :D

På lördagen gick jag upp tidigt för att hjälpa Eva med maten till festen. Herregud va vi höll på hahaha. Började vid nio på morgonen och va klara typ 13.00 , 14.00 . Och då hade Eva börjar innan mig för hon gick upp vid sju. Jag tvättade även fönster brädorna och dammsög huset ;) det ni, duktig jag är va ? ;) Efter att jag hade hjälpt till somnade jag och sov i 45 min. DET BEHÖVDES! Sen va det bara att göra sig i ordning! Fan va kul det va på festen, dock blev det inte många kort eftersom att jag glömde av kameran ibland. Men skitsamma, festen va lyckad :P hahaha, jag kan ju säga att morgonen va dock inte så lyckad. Vakande av att jag hade min hand i en spya. Jag trodde givetvis att jag hade spytt och började städa. Då visade sig att det inte va MIN spya , USCH!!! Den va nämligen den som sov brevid mig som va as kalas i lördags som hade spytt på natten :) Gissa vem ;D ? HAHAHAHA,



Vi fick 1 liters öl av Mikael och Mats ^^



Vi åt vitlöksbröd och räkor :)



Robban <3



<3





Bilderna från när jag och Jessica festade och bilderna från festen i Karshult kommer i ett annat inlägg :) kännde att detta blev liiite för långt!

RSS 2.0