Dead by april!!

Igår skrev jag inte så mkt.. Mamma fyllde år så jag , min familj och Robin åt tacos och smulpaj:) Sen åkte jag till Sandra och Robin till A-torp.. Vi gjorde inte så mkt , snackade , åkte bil, käkade skräpmat och tittade på tv.

Vid tio kom Robin och hämtade mej så åkte vi hem till mej, vi satt och glodde på tv, kollade skolkatalogen, snackade med mamma lite .. och så tog vi va sin kall god öl ;) haha

idag har jag inte gjort så mkt, va med Robin tills klockan ett och sen stack han till sin pappa. Jag fixade mina naglar och glodde på tv. Sen råkade jag somna framför tvn från ett till klockan tre , skönt :D Nu snart ska jag hoppa in i duschen, ska möta Krike i samhället vid halv fem , vi ska köpa biljett till parken , ska gå heeela helgen ;) Idag , dead by april och imon är det nordman :D Kommer nog bli skit kul och jag tar med kameran ;)

Skriver ett inlägg imon om jag orkar och hinner annars gör jag det på söndag!

Trevlig helg ! :)

<3




Jag älskar dej <3

Idag fyller mamma år :)

Grattis tilll min mamma som fyller 42 :D

Vi ska inte ha nåt kalas eller så för mamma vill inte fira sin födelsedag xD HAHA, men vi hade tänkt äta tårta men eftersom jag inte äter tårta så ska hon göra paj ist :D MUMS !


Panik :O

Kom på en sak , va fan ska man vara på nyårsafton ? med vilka ska man vara med ? ska man stanna kvar i Gvd ? Vad ska jag ha på mej ? Ska det bli en lugn nyår eller fest som fan ? :O

JAG MÅSTE BÖRJA PLANERA!

Egentligen vill jag fixa en braka fest hemma, men stor chans att jag kan det? Hmm , ska kanske prata med mina kompisar och hyra en lokal och bjuda massa massa folk?:D Detta året ska jag planera i tid !!

En sak är iaf säker, jag vill va med Robin så jag kan pussa han på tolv slaget :)<3

Nån mer än jag som börjat tänka på nyår eller kanske vill fixa fest med mej ? :D




Jag är lyckligast :D Haha

ville bara säga att min mobil fungerar igen :DD wooohooooooo !!!!!!!!!!!

Musik tips !!

Tänkte tipsa om lite musik men eftersom jag inte vet hur man lägger upp musik här så skriver jag ba va dom heter och så :)

Pitbull - Hotel room

Big Ali - Hit the floor

Soulja boy - Kiss me thru the phone

Kapten Röd - okänt nummer

Kapten Röd - Elden

Kalle Baah - Ugly girls

David Guetta feat Akon - Sexy bitch

Cascada - Evacuate the dancefloor

Kevin Michael feat wyclef jean - It dont make any diference to me

Dead by april -  Losing you

Lady Gaga - Bad romance

Rihanna - Te amo

Karl Wolf - Africa


:D

Guuud va jag längtar till jul :)

Åh jag har fått världens längtan till jul , det är så mysigt :) handla massa julklappar, baka pepparkakor och lyssna på julmusik ^^ Och jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att vi får snö på julafton!! Det är ju nästan ett måste, det är inte många gånger vi har haft snö på julafton ? Jag har redan börjar fundera på vad jag kan köpa till Robin i födelsedags present och julklapp, han fyller nämligen år den 1 december med :P Har ni några bra tips ?

Egentligen hatar jag snön , men det måste vara för att när det smälter och det är massa slask så blir man så blöt och äcklig om fötterna :S Annars är det kul och fint (Y)

Frågan är ju om vi kommer ha nån gran i år :( Eftersom att förra året så hade våran katt sönder granen och gran pyntet -.- Vaknade alltid på nätterna av att hon klättrade i granen och jag tror det va dagen efter julafton så va hela granen helt sönder.. Och nu har vi ju två katter :O , Ännu värre..

Ah, nåt som är tråkigt det är att jag ska på rättegång den 3 december.. Har aldrig varit på det innan och jag kommer vara fett nervös.. ska vittna för en sak , mer säger jag inte .. Hahah, jag tänkte på det när jag ska in dit i salen , tänk om jag inte vet vart jag ska sitta ? xD HAHAHA Nån som har varit på rättegång innan och vittnat ?

Just nu ligger jag i min säng och mår skit illa , tredje dagen i rad .. Magsjuka på G kanske ? hoppas jag då fan inte ! Uscch.. Har försökt äta men gick typ inte , blev en sån pizzabit man värmer i micro och några tuggor på kex chokladen. Haha jag har tittat på "Nu är det jul igen.2" , as bra ! Jag älskar dom filmerna , jag vill ha ettan och trean med , men ettan är helt klart bäst! Och nu tittar jag på "Musse och hans vänner firar jul", ni kanske tycker att det är barnsligt ? men jag älskar Kalle Anka, Musse Pigg, Nalle Puh och sånt ^^ Har jag gjort ända sen jag va liten :)

Tänkte tipsa om några bra julfilmer för dom som oxå har fått en tidigt jul längtan :D



Nu är det jul igen 1,2 & 3



Jack Frost



Grinchen

Nån som har nåt tips på fler bra julfilmer så kommentara ?! Jag vill se fler !! Hihi^^

Hjälp!?

Jag behöver hjälp med min blogg, hur man svarar på kommentarer. lägger upp videos m.m om det finns nån som kan så är jag tacksam om jag kan få hjälp ? :P

Ah, jag skrev ju aldrig nåt igår men det va för jag hade så mkt för mej :O va på biblioteket och hämtade twilight boken "när jag hör din röst" och handlade på ica med mamma. Hälsade på kusinerna, lagade mat(blev as gott!!) och åkte till Mickis och hälsade på :D Sen senare kom Älskling hit :) Kollade på två as bra filmer, "Taken" och "Pineapple express". Eller jag somnade på halva "pineapple express" men kollade färdigt på den på morgonen..

Robin åkte för en stund sen för han skulle hjälpa sin mamma med nåt så jag passade på att städa mitt rum, dammsög och moppade golvet.. Får se hur länge jag kan ha fint i mitt rum ?! Har blivit så grisig av mej haha..

Snart ska jag ner och laga mat , för mamma om min syrra är och åker skridskor så måste fixa maten själv :( hahah sen ska jag hoppa in i duschen , sen blir det datan hela dagen typ. och film kanske.. IDAG SKA JAG VARA LAT ;D as nice!

FAN VA JAG ÄR PEPP PÅ PARKEN :DD Och jag blir ännu mer pepp för jag lyssnar på akon feat david guetta - sexy bitch, SÅ JÄVLA BRA <33

Nehe nu måste jag dra , Tjarrå!

Vaknade klockan sex idag ..

Igår skrev jag inget i bloggen , hade inte tid.. Åkte till Reftele vid ett tiden så kom Carro och hämtade mig vid buss stationen och så åkte vi vidare hem till Ewe. Satt där en stund och pratade sen stack vi hem till Carro. Hemma hos Carro kollade vi på en gammal film som vi spelade in när jag gick i typ åttan ? HAHAHAH, Fy fan va ful jag va då xD och videon va inget vidare heller xD Blev ganska mycket skratt när vi tittade på den ! Sen så åkte vi till tallberga köpcentrum ;) hahah och köpte chips. Kollade på film och så :) Vid halv sju kanske så åkte vi in till Reftele och hälsade på Jessica, hon jobbade på fritidsgården ! Kul att få träffa henne med :) Och vid åtta åkte jag hem med bussen..

Idag ska jag laga maten hemma :D kommer bli skit gott ;) haha.. Uppdatera lite senare om hur det gick med maten och lite annat :P

Måste ba säga att jag längtar till fredag , då är det Dead by april på parken :DDDDDDDD

Nu ska jag upp och läsa , kanske sova en timme med ? :)

Bye!

Klant Marie ..

Ah igår skulle bli en jätte bra kväll .. Det blev det då fan inte .. Jag och Robin va och förfestade hos Sandra och Mentos. Vi blev hungriga och skulle käka toast. Toasten höll på att ramla ner på sidan och jag ska putta in den , jag trycker med mitt finger på det varma och bränner mig som fan , jag grät nästan , ni fatta inte hur ont jag hade ! :S Jag kunde inte ta bort fingret från det kalla vattnet för då brändes det som fan i fingret så jag fick hålla fingret mot en kall öl burk .. Tillslut blev jag skit arg och tänkte att om jag super mig as full kanske jag inte känner det . Jag blev as full och jag kände det ändå... Va på krikes fest i typ en timma, sen va det ba för mig och Robin att åka hem .. Min mobil hade jag sönder för jag spllide typ två glas vatten över det , klant Marie! OCH JAG BEHÖVER EN OKEJ BRA MOBIL, OM NÅN HAR EN OCH VILL SÄLJA DEN TILL ETT BRA PRIS HÖRA AV ER !! För jag fick ha Robins mobil så länge och så ha han min syrras gammla , han är så snäll så :) <3 Är sur och besviken på mig själv att jag blev så full och missade Krikes fest..... '

Nästa helg ska vara den sista helgen på ett bra tag som jag inte super på , kankse en månads uppehåll ? Okej visst är det typ nån som fyller år är det ju okej om man tar lite .. Men inga mer fyllor för mej på ett bra tag.. Och dom som inte tror att jag kommer klara det behöver inte säga det till mig , jag vill död såna som säger det -.-

Skulle varit med Ewe och Carro idag egentligen men det va nåt med Ewes jobb som strulade till det så det gick inte .. Vi ska ta det imon ist , lika bra , är nog piggare då xD Robin stack nyss, ha vatt med han hela dagen och myst och käkat pizza (Y) :D

Här kommer några bilder från igår..



Krikes present.



Jocke.



Älskling<3 Tack för att du finns !




Hahah Robin och jag bytte jacka :P och så här snygg va han i min ;)



Robin, Mentos och Jocke.



Här sjunger Krike för alla gästerna.



Jag älskar dej <3




Blev inte så mycket bilder.. Vill ba säga förlåt till Krike, Robin och Sandra för igår!<3

Idag ärre fest :D

Idag ska det festas som fan :D kommer bli skit kul(Y)

Igår va jag bara hemma eftersom att jag inte mådde så bra , satt och snackade med mamma om allt möjligt och drack två öl :) Det va skit trevligt! Pratade oxå om gammla minnen, fan va vi skrattade !

Gick och la mig vid tolv, vaknade på natten av att jag grät, drömde att Krike hade dött ! Fy fan vilken hemsk dröm det va xD Sen drömde jag massa sjuka drömmar med det tänker jag inte skriva nåt om för om det är nåt som är tråkigt så är det att lyssna på andras drömmar! Hatar det !

Snart ska jag upp och duscha, ska ta body scrub och hårinpackning ! sen måste jag måla om naglarna med ! Så man ser lite fräsch ut ikväll ;) hahah

Min host medicin är med morfin i.. och jag gillar inte att ta den , mår jätte dåligt av den ... ska gå och lägga mig i 20 minuter tror jag och se fall det går över..

Idag lär jag inte skriva så mycket , för jag kommer nog ha fullt upp så skriver imon om festen ist och lägger upp bilder :DD

Ha en trevlig lördag allihopa !

Bye!




Mår konstigt ..

Blev aldrig att jag la upp bilderna igår eftersom att jag stack till Ge-kås efter skolan med Sandra och hennes mamma. Sandra köpte en ny data och en stereo till bilen. Jag köpte bara ett par nya tights , ni vet såna blanka ? Jag ha velat ha såna länge, haha i Ge-kås kostade dom bara 50 kr ! :O När jag kom hem hade jag spräng huvud värk så jag la mig på soffan, sov från19.00 - 21.00. Sen kom Robin hit, tittade på film och myste <3

Idag har jag varit på Lindex, det va skit kul, fick göra lite dekoratörs jobb, som jag älskar :D Det ska jag bli sen nån gång i framtiden ! Dekoratör, skit kul att fixa kläderna efter färger, klä skylt dockor och fixa skylt fönster mm. Det är en som heter Karin som är dekoratör på Lindex och jag har lärt mig mycket av henne och fått bra tips (Y) Vid tolv gick jag hem på lunch.. Mådde bra tills jag skulle gå igen , höll på att svimma , så mamma lät mig inte gå tillbaka. Mamma fick ringa Eva och säga att jag inte mådde bra för jag kunde knappt prata eller röra mig. Har svimmat några gånger förr, vet inte varför jag gör det men doktorn sa att det är för att när jag reser mig så sjunker mitt blodtryck mycket och snabbt! Verkligen inte kul .. Mår inte bra än , är helt yr. Så blir väl en lugn kväll.

Måste till biblioteket nån dag med , för twilight boken har kommit nu och den är bara reserverad tills den 30 ! Så ska försöka läsa ut mina andra två böcker snabbt !

På söndag ska jag antagligen va med Ewe och Carro :D Ewe skickade sms till mig igår och det vill jag verkligen. Ewe och Carro bor i Reftele/Ås och det är mina gamla bästa vänner , har verkligen haft kul ihop med dom och nu umgås vi knappt längre :/ så ska verkligen bli kul att få träffa dom , vi har nog en hel del att prata om ;) Under lovet ska jag också försöka träffa Sandra Lagerbratt , en annan bra kompis från Reftele :)

Robin kom förresten till Lindex idag , han skulle visa att han hade klippt sig :D det va jätte fint (Y)

Gud, jag har verkligen knappt några pengar på mobilen eller gratis sms , as jobbigt , känner mig handikappad (mobilnörd?)

Jaja jag skriver nog sen senare igen och här kommer bilderna från min och Emelies spakväll:



Älskar tröjan, Rosa :D haha




Tog lite bilder innan jag gick till skolan ;)




Självklart åt jag chips och lakrits hos Emelie, är beroende typ :O



Va tvungen att sätta upp håret när ansiktsmasken skulle på :P




Det va detta spa-kitet Emelie fick av mej :)



Här häller jag i bad saltet.



Vattnet blev rosa :D



:D



Den osminkade sanningen , och nej jag är inte svettig , det är en genomskillnig ansiktsmask!!



Mys!



:P



God mat åt vi :)



Efterrätten , ser kanske inte så gott ut men tro mig, det va de!!

Nu ska jag titta på tv och äta upp Robins godis ;) hahah

Tips !

Om ni känner för att ladda ner en serie ni inte har sett innan och vill se en med mycket spänning, då ska ni verkligen se "tusen bröder". Den rekomenderar jag verkligen !!

En vanlig två barnspappa, Jan "Hoffa" Lenhoff, startar en målarfirma med namnet "hoffas måleri" med sina två vänner Niklas och Hamid. Firman går till en början bra, men efter ett tag går det sämre och sämre. De blir skyldiga folk pengar och det ser ingen annan utväg än att råna en bank. Skulderna blir större och större och de är skyldiga stora summor pengar som måste betalas. Allt blir en ond cirkel då de drars in i en värld av kriminalitet som får konsekvenser för deras familjer.

Ett stort rån mot en värdetransport åker Hoffa fast och hamnar på Hall-anstalten utanför Södertälje. Nicke tar livet av sig och Hamid hamnar på en annan anstalt. I fängelset utspelar sig säsong 2 , där man får föja Hoffas liv bakom murarna och så småningom lyckas Hoffa och hans vän från fängelset rymma. När Petter och Hoffa är på rymmen mördar Petter 3 människor.

Efter serien har dom gjort en långfilm som heter "Återkomsten"

Hoffas lyckas flyta iland på Estland efter att hans rymmnings båt exploderat. Han försöker börja ett nytt liv där. Men längtan efter familjen blir för stor och han bestämmer sig för att försöka ta sig tillbaka till Sverige. Nu börjar hans tuffa kamp om att försöka ta sig tillbaka till sin familj. En familj som har gått vidare i livet och dessutom tror att han är död. Det underlättar ju inte heller att han har ett förflutet som fängelserymning och före detta bankrånare.

Jag har också fått höra att det finns en till film :O min kompis sa det till mig för nån dag sen. Iaf jag rekomenderar denna serien starkt. Massa spänning, skratt och gråt (Y)

 


Hoffa.





Hoffa och Petter.



Nicke, Hoffa och Hamid.


Tre dagar kvar!

Nu är det bara tre dagar kvar tills det är lördag och vad som händer då är lite hemligt ;) haha. På söndag får ni veta vad jag har gjort. Längtar som fan gör jag iaf! :DD

Snacka om att denna veckan har gått snabbt :O Det är redan torsdag idag , sen är det fredag (praktik) och sen äntligen lördag! Sen är det lov. Detta lovet ska jag inte jobba nåt , känner att jag måste vila ut mig. Jobbade nästan 6 veckor på sommarlovet, okej jag har varit på semester i Bulgarien med i en vecka. Men det känns som att det inte räckte.. Jaja. Kommer bli skönt iaf med lite lov.

Just nu sitter jag på Handels lektion, har fett många uppgifter att göra, sen ska jag skriva en annan uppgift, göra färdigt ett projektarbete och en svenska uppgift och allt ska vara färdigt idag :OO Hur fan ska jag lyckas med det !? Haha.

Efter skolan så kommer Sandra och hämtar mig så ska vi dra och Köpa Krikes present:D och senare ikväll kommer Robin :D<3

Jag ska då fan aldrig mer sova hos Emelie igen under veckan.. Hon bor ju ute på landet så vi måste gå upp tidigt för hennes buss går klockan sju :O så idag är jag inte allt för pigg.


Det finns en hårvårds serie som jag vill köpa , som är billig och alla säger att den är bra. Det är Bobby som har gjort en egen hårvårds serie med hårspray, gele, mousse vax, schampo och balsam för färgat går, skadat hår och för mjäll. Serien heter Extreme och kostar runt 59 - 69 kr!! Fast den finns än så länge bara på Kicks.







Låter väl bra och billigt ?!

Sitter i Emelies soffa ..

Sitter i Emelies soffa nu , tänkte uppdatera eftersom hon kollar på en serie på ettan som heter "true blood". Tycker inte den verkar så bra .. hehe

Idag gjorde jag psykologi provet, kan inte svara på om det gick bra eller inte men jag svarade på allt ialla fall, samanlagt 9 sidor. Så jag hoppas på ett G iaf!

När jag och Emelie kom hem så satte vi oss vid datan en stund, sedan gick vi och badade med ansiktsmask och massa massa ljus:) Mysigt. När vi kom ut ur badet va maten precis färdigt, gott va det typ som potatis gratäng fast med fläskfilé över och vitlökssmör:P Sedan tittade vi på "bonde söker fru" HAHAHA, det va en kvinna som va med där som hade snett ansikte xD Såg ni det som tittade på det !? Nee, nu va jag taskig(a) hihi.. Efter bonde söker fru gjorde vi den goda efterrätten:

Ta en rund ungsform och smörj den med margarin.

Häll i djup frysta hallon.

Över hallonen lägger du honungsmelon bitar
och över melonen lägger du skivor av Kiwi.

Riv vit choklad och häll över alltihopa.

In i ungnen på 150 grader i 5 - 10 minuter.

Äts ihop med vanilj glass.




Pratade i telefon med Robin innan, skönt att få höra hans röst :) och imon kommer han äntligen hem :DD<3

Såg en rolig sak på bilddagboken innan , det va en brud (nämner inga namn) som hade skrivit att hon inte vill/tycker om att en annan brud försöker stöta på hennes kille ... JAG VET HUR DET KÄNNS! Men vet ni , jag tyckte det va kul att läsa det , för nu fick hon tbax vad hon själv gjorde en gång .. MOHAHAHA! Vet inte om ni fattade va jag menade men svårt att förklara utan att skriva namn :P

Bilder kommer imorgon när jag har kommit hem från skolan!

VIKTIG INFORMATION!
IMORGON ÄR MINA GRATIS SMS SLUT SÅ JAG KAN TYP INTE FÅ TAG PÅ NÅN , SÅ VILL NI NÅT SÅ RING MEJ!!!!!!
Jag kommer dö.. jag kommer vara utan pengar på mobilen tills den 31 :O :'(  Buhuhu!

Hungrig!

Sitter i skolan nu och har affärsresor -.- Det suger! Och hungrig är jag med :O Va ingen god mat i skolan idag , som vanligt! Men ska ju med Emelie hem sen (spakväll) så då blir det nog goda rost mackor (Y) Hahah jag älskar äta mackor hos Emelie , det är nåt speciellt med dom ^^ JÄTTEGODA ! Haha, med sylt och ost , mums !

Idag har vi haft hålltimma från kl 09.30 - 12.50 och gissa vad jag har gjort under hela tiden ? Pluggat psykologi! Hah, det trodde ni inte om mig va ? ;) Hoppas ba det går bra på provet xD Kan ganska mycket ändå men frågan är om det är tillräckligt ?

Åhh, jag längtar tills vi kommer hem till Emelie , kommer bli kul. Ska ha spakväll och sen ska vi göra en jätte  god efterrätt, den jag skrev om en gång, den vi gjorde på varmkök :P haha och så längat jag tills imorgon för då kommer älskling hem :DDD Då blir det en massa mys, han ha vatt borta för länge nu :( hatar att sova själv..
Och så självklart längtar jag till på lördag, lovet och rockhelgen på parken ^^ Mycket på G nu ;D Och det gillar vi! haha

uppdaterar nog lite senare hos Emelie för nu måste jag göra nåt på lektionen !

Hej då!


Just det !!

GRATTIS TILL MIN KÄRA VÄN KRIKE SOM FYLLER 18 ÅR IDAG :D
Hoppas du får världens bästa dag <3




Du är underbar <3

Jag har världens bästa pojkvän, är så lycklig med dej <3

Jag älskar dej jätte mkt Robin <3



Precis vaknat ..

Usch , jag somnade direkt när jag kom hem från skolan och jag kan säga att jag inte vaknade på världens bästa sätt. Min syrra har 4 kompisar med sig hem idag , alla är fnittriga tjejer i 11 års ålder :O Så jag vaknade till en massa skratt och dunsar ? hahah , vettifan va dom gör där uppe asså xD

Pratade med Sandra för en liten stund sen , hon ska nog komma förbi en stund sen :) Snacka och röka lite :D Jag får inte glömma bort att packa min väska som jag ska ha med till Emelie imorgon.

Måste bara säga att det har kommit in grymt snygga kläder på Lindex. Jag har ju min praktik där varje fredag, och förr tyckte jag dom hade lite tant kläder , men nu :O Det finns jätte mycket jag vill ha!




Lindex
Pris: 399:-



Lindex
Pris: 149:-




Lindex
Pris: 199:-


Lindex
Pris: 249:-


Lindex
Pris: 499:-


Lindex
Pris: 249:-










Just det!
Jag funderar över om jag ska balen eller inte ! Jag vet inte hur jag ska göra.. Jag ha en som jag kan gå med  ifall jag vill gå, med min käre vän Krike (Krike.blogg.se) Men vet inte riktigt, är det verkligen så kul ?!


I skolan..

Just nu sitter jag i skolan och är jätte mätt, har haft varmkök :) Vi gjorde kyckling filé med fyllning, bacon och ost. och så nån god sås, ris och en jätte god efterrätt. Fast efterrätten kommer jag inte ihåg va den hette med det va ialla fall hallon, melon, kiwi med riven vit choklad över och så skulle det va i ugnen i typ fem min ! Jätte gott :)

Nu har vi samhäll, men jag behöver inte jobba för jag är redan färdig med min uppsats :D skrev om droger , hela 9 sidor blev det :O haha. Efter denna lektionen har vi bara projektarbete , sen slutar jag. Skulle egentligen slutat halv fyra idag. När jag kommer hem ska jag plugga psykologi eftersom att jag ha prov i det imorgon :S Och efter skolan ska jag med Emelie hem , vi ska göra den goda efterrätten vi åt idag ^^ och så ska vi ha en liten spa kväll och massa mys. Jag tar med mig kameran så bilder på det kommer antagligen upp på torsdag!

Jag har hittat en jätte fin jacka jag vill ha , men det finns ett problem! Det är ingen luva på !! Jag köper aldrig jackor utan luva, patetiskt jag vet .. Men jag ska förklara varför. Jag har lockit, fult hår egentligen och så fort det regnar eller är fuktigt ute så lockar sig mitt hår och därför vill jag ha luva på min jacka så jag kan ha det som "skydd" så mitt hår inte blir fult.. Så jag vet inte hur jag ska göra, ska jag köpa den eller inte ?!
Va tycker ni? :D





Jacka: H&M
Pris: 299:-

Bra start på veckan!

Måste säga att det blev en bra start på veckan , när jag skulle gå till skolan ringer Malin mig och sa att vi inte ha ingemar idag. Sen hade vi inte psykologi idag heller så jag hade bara den första lektionen, varmkök, som höll på i 45 min. Jag gick på varmkök även fast jag tyckte det var lite onödigt, duktig som jag är :D haha.

Efter lektionen gick jag och Emelie till Oasen (cafeterian i skolan) och köpte fralla och sen vidare till biblioteket. Jag lånade två böcker, "skadad" och "äcklig". Sen gick jag och Emelie hem till mig. Jag gav Emelie sin födelsedagspresent även fast hon fyller år den 4 november. Orkade inte vänta, det va en kartong med massa spa saker och två ljus, hon blev jätteglad :D Tur va väl det! haha, så vi bestämde att kanske på onsdag så ska jag hänga med henne hem och då ska vi ha en liten spa kväll, mysigt!

Efter att Emelie gick hem så hjälpte jag min lillasyster Pauliina att städa hennes rum och så gjorde vi om lite med :) Jag har också hjälpt mamma att laga mat idag ! Efter maten började jag läsa på boken "äcklig". Än så länge har jag bara läst till sida 50 och den är redan jätte bra och spännande.

"Constance var van vid att bli misshandlad av sin egen mor, både psykist och fysiskt, och regelbundet slag och svält orsakade flickan ofantlig smärta. Men det var den känslomässiga tortyren - avsaknaden av kärlek - som gjorde mest ont. Föreställ dig att din mamma kallar dig "en äcklig, ful bakterie". Föreställ dig att din mamma flyttar när du är tretton år gammal och lämnar dig ensam kvar i huset, utan värme, elekticitet och mat. Hade du överlevt? Constance gjorde det. Hon trotsade alla odds, växte upp och kämpade sig till så mycket självkänsla att hon klarade av att studera vid universitetet och bli sorbrittanniens första svarta domare."

Snart ska jag upp igen, tända lite ljus och fortsätta läsa, men först ska jag äta kvällsmat och röka en cigg.

Längtar tills på torsdag för då kommer min pojkvän Robin hem från Linköping, han har varit där sen i söndags. Han är där och hjälper en kompis att bygga hus ? tror jag xD haha, bra koll jag har ;)
Sen längtar jag tills på lördag med , för då fyller min bästa vän år och ska ha födelsedags kalas :D Kommer bli super kul!

Nehe nu måste jag dra , Hej då !
















Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0