...

Känner mej som ett jävla frågetecken i en jävla mardröm..

Kommer inte vara så värst aktiv på bloggen nu ett tag.

sitter i skolan

Idag har jag inte gjort ett skit i skolan , men ändå är jag här :P haha, bra med närvaro iaf. Ska på psykologi sen så där lär jag ju göra ganska mkt eller rättare sagt , skriva mkt! :O Ibland på psykologi lektionerna skriver vi tre hela A4 papper -.- det är jobbigt!!

Har börjat få ont i handleden som jag ha fått en senknuta på, det har värkt hela dagen , inte bra .. Hoppas att det går över.

Idag kanske det blir att jag åker till Ge kås med Sandra, beror på om jag hinner få mina pengar, men det håller jag tummarna för. JAG VILL SHOPPA :D

Sen ska jag sova hos Älsk inatt, mysigt :)<3

Gud va det suger att vara i skolan .. Finns inget roligt att kolla på heller:(

Skriver senare om jag inte åker till ge kås annars blir det ett nytt inlägg imon! :D

BYE!

SÄLJES!!

Svart klackskor i lack med leopard mönster inuti i storlek 37 säljes för 150 kr. Dom är inte använda pga att dom är förstora för mej. Köpta på Ellos för 300 kr för ett år sedan! Klackhöjden är 10,5 cm.

Kontakta mej på mobilen: 076 5756566

 






 

Blixten gjorde skorna lite ljusare, dom är kolsvarta.


Seg söndag.

Igår blev det en lugn dag som fan, nice!

Robin satt och glodde på fotboll och drack lite öl, sen kom Malin, Widow och Tobbe hem t mej :) Tobbe och Robin drack öl och det gjorde inte vi andra, så duktigt :D haha. Dom satt här en stund och kollade på fotboll och snackade sen stack dom tre och käkade och sen skulle dom t en fest. Robin fortsatte att titta på fotboll och jag satte mej vid datan.

Vi halv tio skyndade vi oss till Konsum och handlade lösgodis och när vi kom hem tittade vi på "Gone in 60 seconds" tror jag den hette :P Har sett den innan och den va forfarande lika bra :) OCh jag somnade på soffan som vanligt haha.

Vaknade vid halv tio idag, läste lite och sen käkade vi frukost. Sen åkte Robin till Tobbe och jag la mej i sängen "en stund" hahah, jag vaknade för tio minuter sen xD Har sovit i 3 och en halv timme, undra om jag kommer få nån sömn inatt? :S haha

Just nu sitter jag och lyssnar på Kesha - Tik tok , as bra hahah, nu blir jag på fest humör xD SMart? på en söndag ;) Visst , Robin lämnade sina öl här så jag kan ju dricka för mej själv och dansa! Haha, not!

Idag är jag jävligt sugen på att baka Knäck, få se hur det blir med den saken. Måste göra mat snart , döööööööör så jävla hunrig är jag :O

Skola imon, döda mej -.- Kankse stanna hemma ? :)

Här kommer lite gammla festbilder :D


Bulgarien.

Arvikafestivalen.


Prom night.


Emmas fest.



Emmas fest.

Gisledagarna.

 

Överraskningsfest för mej, fyllde 18 år :)

 



Överraskningsfest för mej.



Fyllde 18 år, skulle t Gbg och festa med Malin och Sara, Tittade på Promoe :DD (Dom klädde ut mej)



Dansken och jag :) fest hos Sandra och Mentos.



Jag och Malin i sommras innan chappen :)



Kryssning med Mickis till Riga, min födelsedagspresent av henne :) <3



Kryssningen, Hissen.



Malin och jag innan Harrys.


Malin och jag på sigges, se ni mitt smile ?! xD HAHAHA


 HAHAHAHAH! Malin och jag på sigges.



Malins födelsedag :D Hahah



Förfest hos Malin innan sigges, Jag, Mickis och Malin.

Pia och jag, Gisledagarna.

Förfest hos Malin innan Kullaberg



Kryssning med Mickis

HAHAHAHA, Jag dansar as full i hytten xD

 



Hahah, jag är i däckad. Mickis lyfte mej och tappade mej så jag ligger och få ett skrattanfall xD

Så nu orkar jag inte lägga in mer bilder, men fan vilka minnen man har hahah :) <3


Godmorgon !

Hade praktik igår på Lindex, va inte så kul eftersom att det va knappt nåt folk där inne..

Fick sluta halv sex igår för mamma och syrran skulle till min morbror över helgen så skulle säga hej då till dom och så.. Sen kom Robin hit, vi ha lägenheten för oss själva hela helgen, mys <3

Igår lagade vi mat, hamburgare,potatiskroketer och sås :) as gott. Sen skulle vi titta på beck, det va as bra men jag somnade så klart :P hehe

Idag blir nog oxå en lugn kväll. känner att jag behöver vila ut mej .

nu ska jag upp till Robin för han väntar på mej säger han :P hahah

BYE!

Rättegång..

Idag skulle vi varit lediga från skolan egentligen men jag skulle på rättegång angående misshandel och jag va en av vittnena.

Vi åkte till Jkpg vid halv åtta sen satt vi där och väntade i evigheter kändes det som och jag tror då fan aldrig att jag ha varit så nervös innan :OO Eftersom att man har hört så mkt om den åtaldes advokat att den brukar vara jobbigast. Först va Sandra där inne och dom hade satt en tid på 15 min egentligen men hon satt där i en halvtimma. Sen va det Kennys tur och det tog lika lång tid. Sen va det jag och gud va jag skakade när jag gick in.

Fick svära eden och sen började allt. Det gick bra tills den åtaldes advokat började pressa mej, kändes som att hon försökte få mej att ljuga eller säga fel ? Åh va arg jag blev då, men jag antar att det är hennes jobb ? hon gjorde ju så mot alla andra vittnena med..

Det va skönt sen när det va över men vi satt där från 09.00 - ca. 13.30 -.-

Efter rättegången åkte vi till max och åt, fan va nice det va. Jag hade inte ätit frukost, men det va la lika bra för annars hade jag nog spytt när jag va så nervös.

När vi va i hestra så ville dom åka och kolla om det va nån snö på berget och på parkeringen stog det en helikopter som skulle strax lyfta. Vi tyckte det va lite häftigt xD så vi filmade in det och jag filmade inne ifrån bilen och sen ser jag att helikoptern är på väg mot bilen så jag öppnar dörren och ska filma den och jag fick med den men när en helikopter flyger på så låg höjd så blåser det som fan så dörren blåste igen med en jävla smäll och jag höll på att klämma armen. Men det gjorde jag inte som tur va men det va så jävla kul så jag fick världens gapflabb och det fick Filip med xD Fy fan va vi skrattade.

Ska se fall jag kan få upp video klippet om nån kan hjälpa mej  ?

Haha, aja den här dagen ha vatt både dålig och rolig :P

Snart ska jag upp och sova, har ju praktik imon.


Godnatt!

 

Just det ja!!

 

Det fanns en rättegång som va en "öppenrättegång" när vi va där om Mord m.m , vi ville egentligen kolla på den för det verkade vara nått "känt" mord. Det va journalister och sånt där, hade vatt spännande att se. Men vi hade ju en egen rättegång att sköta :/


Grattis älskling :) <3

Först vill jag börja med att säga grattis till världens bästa pojkvänn, Robin :) <3

Igår så kom Robin till mig vid tio typ :) Vi myste och pratade lite och så väntade vi på att klockan skulle slå tolv så jag kunde va den första som fick säga grattis till han :) Och jag sa det exakt på tolvslaget ;) Sen ville han "fira" med en cigg så vi gick ner och rökte :) Sen när vi kom upp igen fick han öppna en present ^^ Sen gick jag och la mej och han satt vi datan som vanligt ;P

Imorse gick det åt helvete, jag försov mej till typ 07.10 :S Smart! Jag fick bråttom som fan , slängde på mej kläderna och sminket. och jag som skulle göra en jätte god frukost på sängen till Robin men det hann jag inte :((((( Men han fick frukost på sängen iaf och öppna sina presenter :) Skulle tagit kort med men det blev inte så eftersom att jag va stressad!

Hoppas iaf att han blev glad över presenterna:)

Idag när jag kommer hem ha jag as mkt att plugga på så vi får se fall jag hinner skriva mer i bloggen idag. Samhällsprov imon, Psykologi uppgiften skulle vart färdig förra onsdagen :O och börja på projekt arbete och massa annat!DÖDA MEJ! Och bara för det så kan jag inte åka hem till Robin idag och äta middag, kul..

Nu måste jag dra.

Hej då :)

RSS 2.0